Ana içeriğe atla

Aşık Etme Duası (Birini Kendine Aşık Etmek İçin Dua)

Sizlerden gelen sorular; Nihat HATİPOĞLU aşık etme duasını paylaşır mısınız?, ayetel kürsi ile aşık etme duası var mı?, aşık etme duası 14 gün, anında aşık eden dua var mı?, çok tesirli aşık etme duası paylaşır mısınız?, aşık etme duası mishakal, deli gibi aşık etme duası var mı?,en etkili aşk duası paylaşır mısınız?, denenmiş birini kendine aşık etme duası var mı..? şeklinde soruluşmuş sorulardı. Tüm bu soruların cevaplarını aşağıda sizler için paylaştık. Allah ettiğiniz duaları kabul etsin inşallah.
Birini Kendine Aşık Etmek İçin Dua
Birini Kendine Aşık Etmek İçin Dua-Nihat HATİPOĞLU

BİRİNİ KENDİNE AŞIK ETMEK İÇİN DUA (BÜYÜ DEĞİLDİR);
Erkeği Aşık Etme Duası-Kızı Aşık Etme Duası:
Kuvvetli bir celbiye için uygulamadır. Bizzat denenmiş bir uygulamadır, herhangi bir yapılış zamanı yoktur, önerilen okuma düzeni bir hafta boyunca günde 1 defa okumaya niyet etmedir fakat genel anlamda bir hafta dolmadan hacetimiz görülmüş olur. (14 gün okumada ise okumadan sonra 40 gün başka bir işlem ya da okuma yapılmaması önerilir.) Etki şu şekilde olur sevgisi için okunan kişide ilk günler bir bunalım hali meydana gelir, bu iyiye işarettir, uygulamaya devam ediniz.

AŞIK ETMEK İÇİN OKUNACAK DUA ŞUDUR;
Bismillahirrahmanirrahim. İza zülziletil ardu zilzaleha. Ve ahrecetil ardu eskaleha. Ve kalel insanü ma leha. Yevme izin tühaddisü ahbaraha. Bi enne rabbeke evha leha. Yevme izin yasdürünnasü eştata eştata eştata. Aksemtü aleyküm ya sükkâne hâzel mekâni insarifû hattâ akdi haceti. 


Bismillâhirrahmânirrahîm. Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed. Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed. Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed. Kalbe ve bedene ve cemia cevariha “sevdiğin kişinin ismi”. Allahümme sehhirli kalbe “sevdiğin kişinin ismi” bi hürmeti Muhammed in ve hazihis ayetiş şerifeti. Allahümme ihrik ve sehhirli kalbe “sevdiğin kişinin ismi” ala mehabbete “senin ismin”. Tevekkelü Ya huddame hazihis ayetiş şerifeti ve ahriku kalbe “sevdiğin kişinin ismi” bi muhabbeti “senin ismin” bi hakki hazihis ayetiş şerifeti. Sehhirli “sevdiğin kişinin ismi” bi hakki ayetiş şerifeti. 

Bismillâhirrahmânirrahîm. Ve izâ lekûllezîne âmenû kâlû âmennâ ve izâ halâ ba’duhüm ilâ ba’dın kâlû ettühaddisû nehüm bimâ fetehallâhü aleyküm liyühâccûküm bihi ınde rabbiküm efelâ ta’kılûn. Ve kânû min kablü yesteftihûne alellezîne keferû. Ellezîne yeterabbesûne biküm fein kâne leküm fethun minallâh. 
Feasallâhü en ye’tiye bil fethı ev emrin min ındihi. Felemmâ nesû mâ zükkirû bihi fetehnâ aleyhim ebvâbe külli şeyin. Ve ındehü mefâtihul ğaybi lâ ya’lemühâ illâ hüve ve ya’lemü mâ fîl berri vel bahr. Vestekberû anhâ lâ tüfettehu lehüm ebvâbes semâ’. Alallâhi tevekkelnâ rabbenafteh beynenâ ve beyne kavmenâ bil hakki ve ente hayrul fâtihîn. Ve lev enne ehlel kurâ âmenû vettekav elfetehnâ aleyhim berakâtin mines semâi vel ard. in testeftihû fekad câ ekümül fethu ve in tentehû fe hüve hayrun leküm. Velemmâ fetehû metâahüm vecedû bidâ atünâ ruddet ileyhim. Vesteftehû ve hâbe küllü cebbârin anîd. Ve lev fetehnâ aleyhim bâben mines semâi fezallû fûhi ya’ricûn. Hattâ izâ fetehnâ aleyhim bâben zâ azâbin şedîdin izâ hüm fîhi müblisûn. Ev mâ melektüm mefâtihahü ev sadîkıküm. Fefteh beynî ve beynehüm fethan ve neccinî ve men meıye minel mü’minîn. 
Mâ inne mefâtihahü letenûü bil usbeti ûlîl kuvveh: ve yekûlûne metâ hâzâl fethu in küntüm sâdikîn. Kul yevmel fethı lâ yenfeullezîne keferû îmânühüm ve lâ hüm yunzarûn. Kul yecmeu beynenâ rabbünâ sümme yeftehu beynenâ bil hakki ve hüvel fettâhul alîm. Mâ yeftehıllâhü lin nâsi min rahmetin felâ mümsike lehâ ve mâ yümsike felâ mürsile lehü min ba’dihi ve hüvel azîzül hakîm. Cennâti adnin müfettehaten lehümül ebvâb. Ve sîkallezîne keferû ilâ cehenneme zümeran hattâ izâ câûhâ fütihat ebvâbühâ. Ve sîkallezînet tekav rabbehüm ilel cenneti zümeran hattâ izâ câûhâ ve fütihat ebvâbüha ve kâle lehüm hazenetühâ selâmün aleyküm tabtüm fedhulû hâ hâlidîn. 

Bismillâhirrahmânirrahîm. İnnâ fetehnâ leke fethan mübînâ. Li yağfira lekel âhü mâ tekaddeme min zenbike ve mâ teahhara ve yütimme ni’metehü aleyke ve yehdiyeke sırâtan müstekîmâ. Ve yensurakallâhü nasran azîzâ ve esâbehüm fethan karîbâ. Fe ceale min dûni zâlike fethan karîbâ. Fefetahnâ ebvâbes semâi bi mâin münhemir. Ve lillâhi mîrâsüs semâvâti vel ardı lâ yestevî minküm men enfeka min kablil feth. Nasrun minallâhi ve fethun karîbün ve beşşiril mü’minîn. Ve fütihatis semâü fekânet ebvâbâ. 

Bismillâhirrahmânirrahîm. İzâ câe nasrullâhi vel feth. Ve ra eytan nâse yedhulûne fî dînillâhi efvâcâ. Fer sebbih bi Hamdi rabbike vestağfirhü innehü kâne tevvâbâ. Allâhümme innî eselüke bismike yâ Hayyü yâ Kayyûmü yâ Zel celâli vel ikrâm. Yâ Allâhü yâ Rahmânü yâ Rahîmü yâ ilâhünâ ve âlihi külli şeyin ilâhen vâhiden lâ ilâhe illâ ente. Ve eselüke bismikel ma’rûfil mukaddesil meymûnetil mübâraketi en tağfirali zünûbî ve takdî hâcetî ve tensuranî a’dâî ve teftehu lî ebvâbe hayrâtike ve in tecal l îmin külli hemmin Ferhan ve min külli dîkın mahracan ve min külli usrin yüsran ve ilâ külli hayrin sebîlen yâRabbel âlemîn.ve sallalâhü alâ seyyidinâ muhammedin ve âlihi ve sahbihi ecmeîne bi rahmetike yâ erhamer râhimîne bi hürmeti seyyidil mürselîne vel hamdü lillâhi rabbil âlemîn. Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed. Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed. Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed. 
Kalbe ve bedene ve cemia cevariha “sevdiğin kişinin ismi”. Allahümme sehhirli kalbe “sevdiğin kişinin ismi” bi hürmeti Muhammed in ve hazihis ayetiş şerifeti. Allahümme ihrik ve sehhirli kalbe “sevdiğin kişinin ismi” ala mehabbete “senin ismin”. Tevekkelü Ya huddame hazihis ayetiş şerifeti ve ahriku kalbe “sevdiğin kişinin ismi” bi muhabbeti “senin ismin” bi hakki hazihis ayetiş şerifeti. Sehhirli “sevdiğin kişinin ismi” bi hakki ayetiş şerifeti. Amin. Ecîbû eyyühes sâkinûne fi hâzel mekâni bârakellâhü fîküm ve aleyküm.

Bir Diğer Aşık Etme Duası;
Salât-ı Tefriciye - Salât-ı Nariye
"Allâhümme salli salâten kâmilaten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil'ukadü, ve tenfericü bihil'kürabü, vetükdâ bihil'havâicü, ve tünâlü bihir'regâibü, ve hüsnül'havâtimi, ve yüsteskal'ğamâmü bivechihil'ke'imi ve alâ âlihi ve sahbihî fî külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâlûmin lek."

İmamı Kurtubî Hazretleri şöyle demiş"Bir kimse, çok önemli bir işinin veya önemli bir dileğinin gerçekleşmesini,istiyorsa "Salât-ı Tefriciye"yi 4444 defa okuyup, bu mübârek Saâtü Selâm ile Yüce Peygamberimizi vesile edinse, hiç şüphe ve tereddüt yoktur ki, Yüce Allah, o kulunun istek ve muradının olması için hayırlı bir kapı açar, hayırlı bir sebep yaratır ve ona muradını verir ."


Aşık etme duası öncesi yapılması gerekenler nelerdir?
Bütün dualarda olduğu gibi aşık etme duasında da dua öncesi mutlaka abdest alınmalıdır. Abdestsiz yapılacak bir duanın çok da faydalı olmayacağı aşikardır. Zira abdest sadece bedensel bir temizlenme olmayıp aynı zamanda ruhsal bir arınmanın de adıdır. Aşık etme duası yapılmadan önce ihtiyacı olan konu komşuya küçük de olsa bir sadaka verilmesi de oldukça etkilidir. Çünkü sadaka musibetleri def eder ve rahmet kapılarını açar.

Aşık etme duasını sadece bekarlara veya kendi eşinize yönelik yapabilirsiniz Aşık etme duası başkası ile evli olan birine yönelik yapılamaz. Çünkü dua Allah’a niyazdır, yakarıştır. Siz bu yakarışta haram bir şey isteyemezsiniz. Kadın olsun erkek olsun hiç fark etmez başkası ile evli olan birini istemek Allah’a hoş gelen davranışlardan biri değildir. Bu dua, ya bekar kız ve erkekler için yapılır. Ya da evli çiftler, eşlerinin kendilerine aşık olması için dua edebilirler. 


Aşık etme duası ne zaman yapılmalı?

Dua etmenin makbul kabul edildiği zamanlar vardır. Böylesi zamanlarda dua etmek daha hayırlıdır. Şirinlik duası ile aşık etme dualarının yapılış zamanı ikindi namazı ile akşam namazı arasındaki vakittir. Bir diğer önemli vakit ise yatsı namazı sonrasıdır. Fakat bilinmelidir ki Allah’a yakarmayı belli zamanlarla sınırlandırmak doğru değildir. Belirtilen bu iki zaman diliminde aşık etme duası edilirse daha faydalı sonuçlar elde edilebilir. Ancak dua etmek isteyen kişi içinden geldiği zaman ellerini açarak ve kıbleye dönerek dua edebilir.

Aşık etme duasının 3 esmasını toplam 21 defa okumak
Aşık etme duasının temeli üç esmaya dayanır. Bu esmalar ve anlamları şöyledir: 

Ya Rahman: “Merhamet eden” anlamına gelir. Aşk acısı çeken kişiye Allah’ın rahmetini sunması ve ona acıyarak derdine deva göndermesidir. 

Ya Kâfi: İki anlamı vardır. Birincisi “yeten, yeterli” anlamıdır. İkincisi ise “yetişen” demektir. Bu iki anlam da gönül derdine derman arayanlar için çok önemli mesajlar içermektedir. 

Ya Vedûd: Aşık etme duasındaki en önemli esmadır. Hem “seven” hem de “sevilen” anlamlarına gelen bir esmadır. Anlamından da anlaşılacağı üzere aşıkların en fazla dile getirdikleri esmadır. 

Aşık etme duasında her esma ( rahman, kâfi, vedûd ) sırayla 7’şer defa okunur. Yani sıralama şöyledir: Ya rahman: 7 defa okunur Ya kâfi: 7 defa okunur Ya vedûd: 7 defa okunur 21 esma okunduktan sonra aslında aşık etme duası tamamlanmış demektir. 

Kişi, sevdiğinin ismini zikretmese dahi Allah gizleneni de bildiği işin kişinin niyeti duyulmuştur. Çünkü Allah duaları layıkıyla işitendir. Buna karşın kişi isterse aşık olunması istenen yani sevilen kişinin adını zikrederek şu ifadeyi kullanabilir: “ Allah’ım, sen kalpleri evirip çevirensin. Sen azim olan ve kadir olansın. Hakkımızda hayırlı olanı bize nasip et ve onun gönlünü bana meylettir.” Dua bittiğinde eller yüze sürülerek “amin” denir. Aşık etme duasın yapılması sırasında yalnız olunmaya özellikle dikkat etmek gerekir. Bu esmalar, belirtilen sayıda ve sırası ile okunduğunda eğer hayırlı bir kısmetse inşallah Allah onun kalbini size doğru çevirecektir.

Dualarda bazen dua edenin isteği hemen gerçekleşirken bazen sabırlı olmak gerekmektedir. Ayrıca yeri gelmişken belirtmeden geçemeyeceğimiz husus da şudur: 
Dua ederken kulun sadece isteyen kişi sıfatını taşıdığını ve asıl takdir edenin Allah olduğunu bilmek gerekir. Hayır da şer de Allah’tandır. Allah’tan başka kaderlere hükmeden yoktur. İşte dua, kaderin nasıl çizileceği konusunda Allah’a el açıp yalvarmadır.

Yorumlar

  1. Duaları okuyanlar soruma cevap verirse bende başlayacam hemen

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cevap vermişler zaten,abdestli okumak her zaman daha iyidir!

      Sil
  2. yaman gerçekkten oldumu

    YanıtlaSil
  3. ya oldu demi sevdiklerinize kavuştunuz de3mi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yukarıda bir sürü insanın olduğu gibi benim oldu sena,2 aylık birlikteliğimiz var çokta mutluyuz!

      Sil
    2. kardeşim kaç günde oldu senin iş

      Sil
  4. allah rızası için cvp yazın ya

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oldu yazdım ya kardeşim yukarıda yazdıklarımı okumuyormusun?

      Sil
  5. Hangisini okudun

    YanıtlaSil
  6. Merhaba arkadaslar..Ben bu duayi eskiden okumustum ve sevdigim cocuk o duayi okuduktan 1ay sonra falan beni gorunce arabayi ben gececeyim taraftan surdu,,biz komusyuzda onunla..neyse simdide 1 ocakta falan ben asagi indigimde beni gordu o da yukari cikiyordu..ben kopyaciya gitmistim oda evimizin yanindaydi ustumede ince bir sey giymistim..neyse ben donunce oda apartmanin onunde durmusdu..amam bir sorunda var onun kardesi benden hoslaniyor..ben o gun gelince kardeside beni bekliyoyrdu ama kardesi disardaydi..sevdigim cocuk apartmanin icinde duvara yaslanip dayanmisdi sanki saklaniyormus gibi..sizce beni seviyormudur sevdigim cocukta?? :(

    YanıtlaSil
  7. Hocam, ikinci duayi dagitarak okunabilir dediler dagitarak okusam olurmu? Emin olmak istedim de şimdiden teşekkürler

    YanıtlaSil
  8. abdestsiz okuyabilirsin bir sakıncası yok!

    YanıtlaSil
  9. Yukarıdaki Dualarda esma felan dememis yorumlarda bahsetmissiniz linke tikldm fakat bunu Ne zaman yapacagiz dua icerisinde yazmiyo cunku.s

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Duaları okuyan kardeşlerimiz esma tavsiyesi istemişlerdi bunun üzerine kendilerine bazı esmaların linklerini yazdım,esmaların ne zaman okunacağı esmaları tıkladığınızda yazıyor zaten!

      Sil
  10. Eğer sevdiğimiz kişi başkasıyla birlikteyse onu ayırmaya etki edermi yani okumakta sakınca varmı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. insan olun biraz28 Şubat 2015 21:36

      bu bir kötü niyettir,kötü niyetli insanlarında duası kabul olmaz simge

      Sil
  11. Peki çok kötü kavga etmişler içinde olur mu çünkü 4 aydır yüzümüze bile bakmıyoruz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. olur bence bir arkadaşta olmuştu

      Sil
  12. Arkadaşlar benim hoşlandığım çocuğun sevgilisi var acaba işe yarar mı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senin sevgilinden hoşlanan biri aynısını yapsa senin hoşuna gider mi?azcık insan olun be!

      Sil
  13. Arkadaşlar şimdi bende bu duayı yapmak istiyorum ama hangisi daha kuvvetlidir sizce

    YanıtlaSil
  14. Ben 3 gündür bu duayı okuyorum ve kendimde bi bunalım hissediyorum içim sıkılıyor bu normal midir?

    YanıtlaSil
  15. Bence normal bende bir haftadır okuyorum bendede bi halsizlik var benim hoşlandığım çocuğun sevgilisi vardı ayrılmışlar

    YanıtlaSil
  16. Bu dua degil buyu diyolar cogu sitelerde huddamlari gorevlendiriyosunuz diyolar. Dua dimi ilk okudugumuz sey

    YanıtlaSil
  17. Dua olmasa "Bismillâhirrahmânirrahîm. Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed. Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed. Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed" böyle şeyler yazar mı sizce?
    Bence dua.

    YanıtlaSil
  18. huddam kelimesi geciyo onlari gorevlendiriyosunuz yaziyoduda bazi sitelerde sizede sormak istedim

    YanıtlaSil
  19. 4444 tek bir oturustami okunacak hocam?

    YanıtlaSil
  20. Ben iki gündür okuyorum ama bi yan t yok sevdiğim çocuk ayrı şehirde ben ayrı şehirdeyim hocam olur dimi kesin ve sadece birini yapsak olurmu ben birincisini yapıyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. olur merak etme ben sadece 1. duayı okudum ve oldu çok şükür

      Sil
  21. Hocam yukarda biriside yorum yapmış ben niyet edeciğimi bilmiyodum okudum ebced suresini 2 gün bi kere bugün 3. Gün ve soğuyorum ondan bu nedek lütfen yorumlarıma cevap verin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anonim senin kafan karışmış bence sen önce kafanı topla sonra dua et kardeşim

      Sil
  22. Biri banada yardımcı olur mu? Ben ilk duayi okumaya başlayalı üç gün oldu âma niyet etmedim başa mi dönmem lazım bide abdestli mi okumaliyız

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet başa dönmelisin,çünkü niyet etmen gerek !!!

      Sil
  23. Ya ben bi sitede davet falan gördüm bu duayı okuyunca kimi davet ediyoruz biri açıklayabilir mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. onu buradakilere değil,"davet falan"gördüğün sitedekilere sor kardeş,saçma sapan sitelerden saçma sapan şeyler görüp cevabını burada arıyorsun ya pes yani

      Sil
  24. duayı okuyoken kendimiz yerine sevdiğimizin ismini okursak hatamızı farkedip o kısmı tekrarlarsak kabul olur mu baştan mı okumak gerekir?

    YanıtlaSil
  25. Ben bu dayı okudum bir hafta oldu hala bir değişiklik yok. Neden etki göstermedi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 1 haftada etkisini göstereceğini mi zannettin?????? burda 40 gün okuyan insanlar var

      Sil
  26. 2. duayı okurken nasıl niyet edicez veya sevdiğimiz kişinin adını nasıl söylicez ? Yardım edin lütfen :( ? Sevdiğimizin adını nasıl niyet edicez ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. SABIR SABIR SABIR29 Haziran 2015 20:47

      ya ben böyle saçma soru görmedim, "sevdiğim kişinin adını nasıl söylecem" diyor.Kardeşim sen sevdiğin kişinin adını söyleme sorunlumusun :)
      Kardeşim "niyet ettim Allah rızası için şu isimli kulunun bana sevdalanmasına" gibi kısa bir niyet bile edebilirsin

      Sil
  27. 2. DUAYI OKURKEN NASIL NİYET EDİCEZ ???YARDIM EDİN NOLUR

    YanıtlaSil
  28. 2. dua için nasıl niyet edicez ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. "Niyet ettim Allah rızası için Adı geçen kişi ile dileğimin kabul olmasına" diye niyet edebilirsin kardeşim

      Sil
  29. Allah rızası için didem banada yardımcı ol ilk duayı okudum dun aşağıda yazan duaıda okudum 4444 duaların hepsini okuduktan sonramı çekicez vallaha bişey anlamadım nolur ya yardım edin

    YanıtlaSil
  30. didem bacım bana bir yardımcı olurmusun allah rızası için vallaha bütün yazdıklarınızı okudum hiç birşey anlamadım ilk duayı okudum ben dün aşağıdaki duaıda okudum buraya kadar anladım 4444 yazan yer ne oluyor yani ikinci duayımı 4444 defa okucağız nolursun yardım et

    YanıtlaSil
  31. hocam 4444 okuyorum şuan ama bir arkadaşımda benim niyetime okuyabilirmi dua kabul olurmu bana yardımcı olurmusunuz

    YanıtlaSil
  32. Elif kardes sen hangi duayi okudun lutfen yazar misiniz

    YanıtlaSil
  33. Merhaba ben bu duayı 14 gündür okuyorum sevdiğinin adı ve senin adın kısmını anneden Doğma deyip ismi be soyadını o şekilde okuyorum bu şekilde okumamın bir sakıncası var mı varsa baştan mı başlamalıyım bana yardımcı olurmusunuz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. olur ama ismini neden söylemiyorsun onu anlayamadım ismini soy isminide söyle çünkü herkes öyle yapıyor!

      Sil
    2. Öyle yaptım önce adı ve onun adı soyadını tekrarladım 25 gündür okuyorum daha aramadı .sizin ne zaman oldu gönül adım

      Sil
    3. hiç bir sakıncası yok hatta doğru okuyorsun,duaların kabul olur inşallah!

      Sil
    4. 1-2 ay sürer duaları okumaya devamedin benim ki 1 aya olduysa sizin kide 1 ayda olacak diye bişey yok,2 ayda da olabilir 20 günde de

      Sil
  34. iki duayıda okudum.benim 2 ay sonra oldu kardeşim,çok sağol,ben herhangi bi rahatsızlık hissetmedim

    YanıtlaSil
  35. 28. günde gerçekleşti,şuan bana sırılsıklam aşık :))) Darısı başınıza arkadaşlar.

    YanıtlaSil
  36. merhaba size birsey sorucam öncelikle ben bir arkadaş edindim bir kaç hafta önce onu çok seviyorum kör kütük baglanmışım farketmeden üzülüyorum suan aramız acık sebebi hayatımda bir erkek arkadaşın olmasını istemezmiş benmde ilk okul arkadaşlarımla geçen gün buluşmam oldu tabi bi kaç erkek arkadaşımda ordaydı beni hayal kırıklıgınıa ugrattın dedi.. ama bu arkadaşın kimseye güveni yok hayat sartları işte uzun hikaye bana güvenmemesine de çok hak verdim .. lakin bu sözü de bni incitti suan konuşmak istemiyor benm de diğerleri gibi onu uzecegimi düşünüyor bu dua işe yarar diye umut ediyorum sizce de öyle midir?

    YanıtlaSil
  37. Arkadaşlar benimkisi çok garip tanımadığım birini seviyorum o da beni tanımıyor ama ben resmen ona bağlandım Rabbim bilir ama sizce işe yarar mı???????lütfen cevap yazın������������

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İsmini biliyorsan olur!!,Gerçi siz zaten kesişmeye başlamışsınız birbirinize açılmaya bakar bu iş :)

      Sil
  38. Arkadaşlar lütfen cevap yazın birbirimizi tanımıyoruz ama o sürekli bana bakıyor lütfen cavap...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yukarda sorunuza cevap verişler zaten

      Sil
  39. Ben bu duayi okunmaya baslicam ama nasil yapacagimi anlamadim anlatirmisiniz?

    YanıtlaSil
  40. Ben okumaya başladım bugün baştaki duayı ben benden ayrilan sevdiğim kızın bana dönmesi için okuyorum allah , ım inşallah kabul eder

    YanıtlaSil
  41. Ayten hanim kaç günde hangi dua kabul oldu ben birinci dünya bugün başladım ayrilan sevdiğim kızı geri getirmek için

    YanıtlaSil
  42. Bengisu hanim elimizi açarakmi okuyacağım duayı

    YanıtlaSil
  43. Arkadaslar 3 gün oldu okumaya baslayali ama suan hiçbir gelişme yok

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 3 günde olur mu kardeşim?bak yukarıda duaları okuduktan 2 ay sonra oldu diyorlar,sen dua okumaya bile üşeniyorsun,üç gün dua okuyayım olsun diyorsun,yok öyle dünya

      Sil
  44. Sizinki kaç günde oldu hangi duayı okudunuz

    YanıtlaSil
  45. selamun aleyku kardeşlerim sadece ALLAH RIZASI İÇİN dogru söyleyin gerçekten okunuldugunda bu iki du sevdiğinle kavuşuyomusun

    YanıtlaSil
  46. selamun aleyküm hocam benim adım hasan ebced de baktım adımın karşılıgı 118 ve 118 e en yakın 123 var EL_MUİD Allahın ismine karşılık geliyor ne zamanları okumalıyımhangi vakitlerde hocam ve ğünde kaç kere okumalıyım

    YanıtlaSil
  47. işe yaradımı omuduklarınız didem hanım

    YanıtlaSil
  48. Ben 21 gün okudum ama birsey olmadı

    YanıtlaSil
  49. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  50. Hacet meselesini anlamadım 1 hafta içinde ne oluyo ne gibi değişiklikler

    YanıtlaSil
  51. arkadaslar merhaba ben bu duayi okumaya basladigimda beraat kandiliydi ve bugun 8.gun degisiklik yok fakat bende bir soguma geldi ona karsi bu duam kabul olmayacak mi demek oluyor lutfen yardim edin ikinci duayida okuyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. duanın kabul olmayacağı anlamını da nerden çıkardın,ne alakası var okumaya devam et,Allah kabul eder inşallah

      Sil
  52. merhaba ben abdestsz okumaya basladım bı sorun olurmu

    YanıtlaSil
  53. acaba 1-2-3 kere okusak olur mu ???

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sen dua etmeye bile üşeniyorsun sen yüz kere bile dua etsen kabul olmaz dua okumaktan üşenen insanın duası kabul olurmu hiç,yazık,çok yazık

      Sil
  54. Reglken okuyabiliyomuyuz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hangi mesheptensiniz,bazı mesheplerde adetliyken dua okumak serbesttir bazı mesheplerde adetliyken dua okunmaz

      Sil
  55. Reglken okusam sorun olur mu cevap lütfen

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgili kardeşim hangi mesheptensiniz,bazı mesheplerde adetliyken dua okumak serbesttir bazı mesheplerde adetliyken dua okunmaz

      Sil
  56. arkadaslat ilk duayi 8gün okudum ve ikinci duaninda yarisina kadar geldim ama hasta oldm devamini getiremedim hastaligim bitince kaldigim yerden devam mi edeyim yoksa baştan mi alayim

    YanıtlaSil
  57. Bu iki duayi ramazan ayinda okumamiz uygun mudur?

    YanıtlaSil
  58. didem hanım ALLAH RIZASI için banada yardımcı olurmusunuz çok rica ediyorum sizden lütfen banada yardımcı olun lütfen

    YanıtlaSil
  59. Bu dualari ramazan ayinda okumamiz uygun mudur hocam

    YanıtlaSil
  60. Ramazan ayinda okunabilir mi hocam

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne alakası var anlayamadım ha ramazan ayında okumuşun ha şaban ayında ne farkeder ki

      Sil
  61. Ramazan ayinda okuyabilir miyiz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. okuyabilirsin neden okumayasın ki?

      Sil
  62. Arkadaşlar benim 2 yıllık ilişkim bi hafta önce bitti sizce dualarımı ederken onunla konuşmalı mıyım ? Bize bi şans daha ver gibi şeyller demeli miyim ? Yoksa bir iki hafta hiç bişey dememeli miyim ?Lütfen yapanlar yardımcı olsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. konuşmaya devam etsen de olur etmesen de olur bu sana kalmış,burada önemli olan dua etmek

      Sil
  63. Diyelim ki yaptık bunu sonra o kişiden soguduk o zaman nolucak

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu senin sorunun kardeşim her şeyi yapmadan önce 2 kere düşüneceksin bütün ihtamalleri düşünecek aklına yatarsa duanı yapacaksın yatmazsa yapmayacaksın,bu kadar basit!

      Sil
  64. Selamun aleykum. Allah razi olsun bende de 3 cu gunu hacetim oldu. 1 hafta Okumaya devam etmeliyimmi hocam?

    YanıtlaSil
  65. 3. Gun sonra cox sukur

    YanıtlaSil
  66. hocam duanızı okudumm aLLah hepmzden razı Olsun yuce rabımden tek ıstedıgmm sevdıgmı heLaLım oLark nasıp eyLesınn amınn aLLah sevenLerı ayrmaz rabım duy sesımı sevdıgmı heLalım oLark nasıp eyLe amınn duaLarınız bekLıyomm aLLahım sen kabuL eyLe amınnn

    YanıtlaSil
  67. hocam duanızı okudumm aLLah hepmzden razı Olsun yuce rabımden tek ıstedıgmm sevdıgmı heLaLım oLark nasıp eyLesınn amınn aLLah sevenLerı ayrmaz rabım duy sesımı sevdıgmı heLalım oLark nasıp eyLe amınn duaLarınız bekLıyomm aLLahım sen kabuL eyLe amınnn

    YanıtlaSil
  68. Hangisini okudunuz tefriciye mi?

    YanıtlaSil
  69. Ben 4444 okuyacağım diğer duayı okumak istemedim bir an nedenini bilmiyorum tefriciye bildiğim bir salavat belkide onun guvenidir Allah dualarınızı dualarımızı kabul etsin

    YanıtlaSil
  70. hocam duayı okuduktan sonra en fazla 2 saat sonra başım biraz agırdı bu iyiliğemi işaret ?

    YanıtlaSil
  71. hocam bu duayı ilk okuduktan sonra başımın agırması iyiliğemi işaret

    YanıtlaSil
  72. duayı okurken hacetim görüldü duayı okumayı bırakacak mıyım hacet bitince kaldıgım yerden devam mı edeceğim

    YanıtlaSil
  73. ben ilk duayı okurken hasatalandım hastalığım bittikten sonra kaldığım gun sayısında devam mı edeceğim

    YanıtlaSil
  74. Arkadaslar bende yeni basladim ins Yuce Rabbim kabul eder hepimizin dualarini yorumlari okudum genelde olumlu bide dorduncu gunum bugunde esmalarla okudum bi sakincasi yok demi ya cami ya vedud bi yardimci olabilirmi

    YanıtlaSil
  75. Arkadaslar bu iki duayi okumaya basladim ilk duayi dort gundur okuyorum ikinci duayida uc gundur okuyorum yorumlari okudum hepsi olumlu genelde Yucce Rabbim hepimizin duasini kabul eder ins.bende olumsuz vakkayim bi senedir pesinden kostugum cocuk yuzume bakmiyo acik acik sevmiyorum diyo bu da benim canim cok yakiyo ins etkisini gorurum bide esmalari okudum ya cami ya vedud 1001defa bi sakincasi olmaz demi biri bana yardimci olsun bu konuda arkadaslar

    YanıtlaSil
  76. hergün namaz kılıp dua ediyorum bu dua gerçek olur mu :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ins olur burcu bende senin gibi namaz kiip ediyorum duayi ins Yucce Rabbim kabul eder.

      Sil
  77. Deneyeceğim inşallah olur :((

    YanıtlaSil
  78. Arkadaşlar bn birinci duayi yarim saat once okudum niyet ediode tabiki ama suoheliyim biraz alti gn daha okuycm ama ya olmazsa diye suphe ediyorum kendi kendime ikinci duayo okumasam olmaz mi okursam daha mi iyi olur birde nerede kaldigimi unutmamak icin zikirmatik kullanabilir miyim CEWAP BEKLİYRM LUTFN arkadaslar... :))

    YanıtlaSil
  79. Arkadaşlar ben sadece üstteki duayı okuyorum şimdi yorumları okuyunca kafam karıştı ikisini birlikte mi okumak lazım. ..Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

    YanıtlaSil
  80. Merhaba arkadaşlar hepinizin yorumlarını da okudum. Herkesin ayrı bi hikayesi var ve çoğunun dileği gerçekleşmiş çok sevindim onların adına. Şimdi benimde bi Hikayem var ve bu konuda merak ettiklerimi size sormak istiyorum. Ben lise 1 den beri biriyle tanısiıyorum aynı sınıfta okuyorduk. Aynı zamanda cok yakin dostluk biz onla ve karşılıklı bişeyler hissetmeye başladık 10. Sınıf itibariyle. Ve 1,5 sene sonra itiraf ettik ve çıkmaya başladık 1 sene çıktık ve bigün aniden ayrıldık öyle bişey demeden bitirdi kisacasi terketti beni. Şimdi ben onun geri kazanmak istiyorum tekrar beni sevmesini istiyorum acaba bu dua benim işime de yarar mı

    YanıtlaSil
  81. Arkadasim bnde kararsizim ama inanarak okumaliyiz bn o cicuk cok agladim allah sesimizi duyacak insallah dilegimiz ve dualarimiz qerceklesecekk

    YanıtlaSil
  82. Yaa dkadaslar sewgilisi var daha yeni ogrendm ama okusamda bisey degismoooo

    YanıtlaSil
  83. arkadaşlar ben duayı dört gün okudum bi gelişme olmadı biz yalan yüzünden ayrıldık 3 yıl konuştuk duam kabul olur mu birde adetliyken bu dua okunur mu birde ya vedud çekebilirmiyim yardımcı olursanız sevinirim.

    YanıtlaSil
  84. Arkadaşlar ben bu birinci duayı sevgilime okuyorum bana çok soğuk davranıyordu aramız iyi gibi şükür daha 3.günümdeyim duanın devam edicem.yalnı

    YanıtlaSil
  85. Yalnız bnde halsizlik oldu baş ağrısı bunalım gibi bu tesir bende mi görülecekti?

    YanıtlaSil
  86. Ikinci duayi birinci dua'dan sonra hemen okuyabilirmisin? Ve bir haftadan fazla her gun bir sefer okuyabilirmisin ara vermeden?

    YanıtlaSil
  87. Olmadi bastan 2 hafta daha mı okumam lazim acaba ?

    YanıtlaSil
  88. Arkadaslar ben ilk duayi ojumak istiyorum ama bi defa bes gn ikudm bi qelisme olmadi ya simdide olmassa bir sey soyleyin o zaman dger duayi mi okuyayim yoksa bi hafta daha mi okuyayim

    YanıtlaSil
  89. Hocam okudum 1 hafta sonra yeni sevgili yaptı dayanamıyorum ben

    YanıtlaSil
  90. Hocam sevdigim çocuk yeni sevgili yaptı duadan 1 hafta sonra ben iki duayi da okuyorum 14 gün daha okuyacağım ama neden sevgilisi oldu dua tersine mi döndü anlamadim çok kotuyum yardim edin.

    YanıtlaSil
  91. Arkadaşlar hepiniz beni çok sasirttiniz de muminin silahı dua dir demişler.. Bende ela gönlümden ayrıldım evlilik teklifi bile almıştım ama ayırdılar biri arkadaşım dedigim insandı bende başlıca bu dualarla yardımcı olun

    YanıtlaSil
  92. büyü olmadığına emin misiniz başlamak istiyorum ama korkuyorum ya büyüyse diye bu dua hakkında bazı sayfalarda büyü olduğu falan söyleniyor ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem ama yardım ederseniz sevinirim ben çok korkarım büyü tarzı şeylerden büyü olmadığını nerden anlarız

    YanıtlaSil
  93. arkadaşlar birinci duayı boşverip sadece ikinci duayı okuyun birinci dua boşa vakit kaybı 2. dua ise sadece sevdiğin insana kavuşmak için değil her murad her istek için okunur hayırlı geceler .

    YanıtlaSil
  94. Bende uc gündur dua ediyorum birincil n bu gün dördüncüsumu okuycam ikincisinde daha yuze yakın ama hic umudum yok ve yokluğuna ne kadar dayanabilirim bilmiyorum

    YanıtlaSil
  95. Merhabalar. Hen çok kötüyüm yardımcı olun bana lütfen

    YanıtlaSil
  96. hocam ben okudum esim basim agriyo halsisszm diyor ama hareketlrnde degisiklik yok duanin kabul olmasindan olabililirmi lutfn cvp bekliyorum hocam

    YanıtlaSil
  97. bu duaları gece yarısında okusak daha ıyı olur mu ?

    YanıtlaSil
  98. bu duaları gece yarısı okusak olur mu ? yanı daha ıyı bır sonuc alırmıyız cunku bır ıkı yerde gece yarısı okunursa daha cok kabul olur dıyordu

    YanıtlaSil
  99. Duayi birini etkilemek icin kullanmak bence büyü yerine gecer,
    birde sevdiginiz kisiyi gercek kisiliginizle etkileyin eger basarirsaniz sizi sever basramazsaniz unutun, dua ile birini etkilemek sonucta et ki le mek ten bahsediyoruz gecici etkidir o kisi sizi begenmiyorsa er yada gec sizi yine sevmeyecektir iste ozaman daha cok aci cekersiniz.

    davul bile dengi deginedir diye laf var biraz düsünün

    YanıtlaSil
  100. Benim ismim yok ebced degerine ne yapmaliyim ? Uyanik olan varsa yardim edebilir mi?

    YanıtlaSil
  101. Uyanik olan var mi arkadaslar

    YanıtlaSil
  102. Ebced hesabinda ismim yok bana ulasabilir misiniz ?

    YanıtlaSil
  103. Arkadaslar profilim acik duasi kabul olanlar mumkunse yanitlayabilir mi anlamadigim yerler var.birde hesaplamada ismim yok baktim nasil hesaplamam gerek. Bana ulasabilirseniz sevinirim

    YanıtlaSil
  104. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  105. arkadaslar ismimin esması konusus bır turlu anlamıs deyılım bır cok sıteye gırdım okudum ama bısey anlayamadım burda yorumlarda herkez bırbırıne destek fln olluyor arkadaslar su konuyu bana bırınız anlatsa dıger sıtelerden hıc bır sey anlamıs deyılım

    YanıtlaSil
  106. Birinci duayi okuyup duasi kabul olanlar yazin lütfeeen ben 1 haftayi tamamlamak üzereyim daha bi gelisme olmadi

    YanıtlaSil
  107. Anonymous kardeşim Sabır gereklı benımde bır hftayı gectı bendede bısey yok ama Allahıma Her aksam dua edıyorum bu duaları okuduktan sonra. nevın dıye bır arkadas vardı yorumları okuduysan ılk ben ümitsiz vakayım dıyordu hacetı 28 gun sonra mı ne olmus yanı bıraz sabır. gosterıl arkadaslar bır ıkı dua okuduktan sonra neden olmadı demeyelım lutfen Allah Büyüktür. sen duanı et Allah kabul eder kardeşim. sadece sabır edelım

    YanıtlaSil
  108. hocam benım sızınle ozel konusmak ıstegıgım bır durum var sıze nasıl ulasabılırrım acaba cok acıl sıze ozelden ulasabılırsem sıkıntımı sıze anlatırım sımdı burada anlatmak ıstemıyorum hocam sıze nerden ve nasıl ulasabılırım ? simdiden tesekurller

    YanıtlaSil
  109. Senin sevdiğin kimsenin başka birinden hoşlandığını sevdiğini dusunuyorsun o halde hala bu duaları yapabilirmiyiz açıklayıcı bir cevap bekliyorum lütfen..

    YanıtlaSil
  110. Yüce Allahım Nelere Kadir Ben şuan Sevdiğim Kişiyle O kadar mutluyum ki Anlatamam Allahıma şükürler olsun Allah isterse Herşey Olur umudunuzu Hiç Kaybetmeyin Ama Her zaman İyi niyetli olun iyiler herzamn Kazanır Biz şuan beraberiz hala okumalımıyım Yoksa Şükür duası Etsem Dahamı iyi Olur :)

    YanıtlaSil
  111. Selammu aleykum hocam ben niyet etmeyi, unutmusum tekrardan niyet edip basladim 2 ci duayada baslamadim bunu bititrince baslicam insallah , niyetimi ben yapip basta 4444 olan duaya yardim istesem olurmu cevap larsaniz sevirim tskler

    YanıtlaSil
  112. Anonymouse kardeşim hayırlı olsun senın adına sevındım acıkcası Allah büyüktür.sadece zamana bırakıcaksın bu hayatta Allahu Teala Kabul eder dualarımızı inşallah .duaları yaptıktan sonra zamana ve Allaha bırakıcam. Allah dualarımızı kabul etsın :) Allah bizlerıde kavusturur sevdigimize :) inşallah

    YanıtlaSil
  113. Ben denedim olmadı galiba biyerde hata yapti galiba caresizim

    YanıtlaSil
  114. Cok özr nolur acil cvp verin 13 gun okudum fakat anne adıyla okıdum yanlış oluylmus tekaramı okusam napm vvp verın

    YanıtlaSil
  115. Ya anne adı ile okudum olmaz diyorlar tekramı okumam gwrek

    YanıtlaSil
  116. Cok özr nolur acil cvp verin 13 gun okudum fakat anne adıyla okıdum yanlış oluylmus tekaramı okusam napm vvp verın

    YanıtlaSil
  117. Hadi yaa !! Ben de beni tanıyan ama sevdiğinden emin olamadigim biri için okuyacağım. Nasıl okuduğunu tarif edebilir misin? İnanarak okumak lazım tabi

    YanıtlaSil
  118. Bence "ne sürede kabul oldu/çok bekledin mi/ ne zaman kabul oldu/kabul oldu mu vs." sormayın arkadaşlar. Duanizi edin takdir-i ilahi deyin. Herşey Allah'ın takdirinde gerçekleşir.

    YanıtlaSil
  119. Duayı okudum bitirdim ama o çok sinirli ve bunalım a girmiş gibi davraniyi

    YanıtlaSil
  120. Hocam merhaba ben duaya başlayalı 2 gün oldu çok halsiz hissediyorum kendimi ve karşı tarafa olan Özlem'im sevgim daha da artmaya başladı bu normal mi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende ilk okudugumda karşı tarafa özlemım çoğaldı daha çok sevdm ve halsizlik sıkıntı bunalım oldu sizce normalmi?

      Sil
  121. hocam ben duayı bi gun okudum diger gun okuyamadım en basındanmı almam gerekıyor yoksa kaldıgım yerden devammı edeyim

    YanıtlaSil
  122. İkinci duayı yarısına kadar gelince sevdim kişi bana aşık olmaya başlarmı

    YanıtlaSil
  123. İkinci duayı yarısına kadar gelince sevdim kişi bana aşık olmaya başlarmı

    YanıtlaSil
  124. regl iken dua okunurmu lütfen cevap verin cok önemlii

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. BU LİNKTEN SORUNUZUN CEVABINA ULAŞABİLİRSİNİZ!.. = http://dua-ogren.blogspot.com/2015/02/kadinlar-adetliyken-yani-regilken-hayiz-doneminde-dua-okuyabilir-mi.html

      Sil
  125. Arkadaşlar bu dualar gerçekten etgilimi ikisini de birden mi okumak gerek bu duaları akşam kaç gibi okumak gerekiyormuş cvp bekliyorum çok değerli arkadaşlar

    YanıtlaSil
  126. ilk duayı okuyorum ben sadece bugun 5. olcak ilk duayı sadece okusam etki edermi sevmesini istedğim kişinin nyet ederken adınla soyadınla nıyet edyorum sizce işe yararmı yanlış yapmayayım nolur bi cevap

    YanıtlaSil
  127. Çok mutlu:)siz hangi duayı yaptınız

    YanıtlaSil
  128. Hocam bende bişey sorucam benim sevdiğim kişi evli ve eşini sevmediğini boşanıcağını söyledi ben tüm umutlarımı ona bağladım bende dayanamayıp eşine herşeyi anlattım oda onu zor durumda bıraktım diye ayrıldı benden namaza başladım dualar ediyorm fakat ne kadar doğru olur bilmiyorum onu çok seviyorum ne yapmam gerek yardımcı olur musunz

    YanıtlaSil
  129. Merhaba..ben de duayı okumaya aslında pazartesi başladım ama niyetlenmeden başladım diye salı tekrardan niyetlenerek okumaya başladım.bu gece 5. Gece olucak.bizim söyle hit durumumuz var biz uzaktan akrabayiz fakat birbirimizi hiç gormemistik.haziran da face açınca akraba die ekledik birbirimizi eylülde face ten yazısmaya başladık ilk bir ay gayet kuzen muhabbetiyle ara ara konuştuk ikinci ay bu hergün olmaya başladı gırgır muhabbet çok güzel kesin bişiler var dedim onda da çünkü benim kalbim çarpmaya çoktan başlamıştı.geçen pazar yaşadığı ilden benim yaşadığım ile geldi.fakat ne oldu anlamadım döndükten sonra 3. Günden bu yana ne face ne whatsupa girmiyor yoğunum diyor neredeyse ilk zamanlarki haline döndü ama söylede bir durum var ben duayı okumaya da başladım tabi pazartesi niyetlenneden okudum salı niyetlenerek o çarşambadan beri boyle bi anlam veremedim.yukarıda duanın sonunda bunalım li haller yapabilir bu olumlu dur demiş ya hoca acaba böyle bişeymi diorum bilemedim de bana bi akıl verin üzüntüden napicagimi bilemiyorum.yazmıyor artık. He belki kendine göre durumları var ayrı onla alakali da yazmıyor.acaba begenmedi mi beni diye düşünüyorum.ee face ten gördu ama canlı olmak başka die geldi de beğenmedimi acaba.....
    Napayım ne edeyim hocam 14 güne uzatayımmı...cevap bekliyorum....

    YanıtlaSil
  130. Merhaba ben de 5. okuyorum bu gece.uzaktan akraba oluyorz ama tnimiyorduk birbirimizi hazıranda face ten ekledik eylülde n beri de kuzen mhbbeti yapioduk ilk bir ay değil ama son 1 aydır çok yoğun konusuoduk iki kuzen muhabbetinden fazlasının olduğunu rahatlıkla anlar okuyan ama kuzen demeye dvm ettik.geçen pazar yaşadığı ilden benim yaşadığım ile geldi beni görmek için.şimdi emin olamıyorum ben bu duayı pazartesi gece ilk okudum ama niyetlnmeden okuduğum için salı başladım tekrar.çarşambadan beri de konuşmayı kesti ben yazmadan yazmıyor çok üzülüyorum acaba beni beğendim i diye de düşünüyorum.yoksa duanın etkisimide diorum.cuma gününe kadar ne face e ne whatsupa girmedi doğru dürüst çünkü bi bugün girdi.bende de böyle soğuma da dene bilir değişik hisler var....nolur bi yorum yapın.sizce duanın etkisiyle böyle olmuş olabilir mi? Kafam karıştı yanımdan giderken hersey süperdi cars gününe kadar hatta gırgır mhbbet.14 güne mi uzatSam duayı bu arada diğer duayı okumuyorum tek bunu okuyorum.acil yorum cevap bekliyorum ....Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  131. Sa kardeşlerim sevgilim benden sana karşı birşey hissetmiyorum diye ayrıldı hiç sebeb göstermeden herşey çok güzel gidiyordu dua dün başladım aradım acti bulustuk ama hala aynı şeyleri söylüyor bu dua geri getirir mi bana bitmedi daha dua

    YanıtlaSil
  132. Hocam bu dua ikisini aynı anda okuyorum birde hateciniz görünmüş olur yazmisiniz ruyamizami girecek onu anlamadım allah razı olsun hocam

    YanıtlaSil
  133. Hayırlı akşamlar hacetimiz ne oluyor

    YanıtlaSil
  134. Hayırlı günler hocam ben bu duaya tesadüfen denk geldim ve 4444 tane okunacak olan Salat'ı Tefriciye yi ve ilk duayı beraber okudum bir hfta boyunca halada 1. duaya devam ediyorum ve sevdğimin bana hayırlı olmasını evlenmeyi niyet ettim ve sevdiğimle ayrılma aşamasına geldik yanlş mı yapıyorum acba ben onu çok seviyorum oda beni seviyor ama böyle olduk lütfen, rica ediyorum bana yardım edin...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Niyet edip olduğu gibi sadece sevdigimin benim isminin gelmesi yerleri kendi isimlerimizi getirdim adsız arkadaşım

      Sil
  135. bu duanin devami varmi yoksa oldugu gibimi okudynuz

    YanıtlaSil
  136. Selâmün Aleyküm Hocam.
    Ben bu dualara 04.11.15 tarihinde başladım.
    Birinci duayı yazdığınız gibi yedi gün de bitirdim.
    Lâkin ikinci duayı 08.11.15 tarihine kadar ancak 510 kez okuyabildim.
    Birdaha da okuyamadım.Hem içimden gelmedi hem de ruh halim iyi değildi.
    Bu gece yine devam etmek istiyorum.
    Sizce olur mu ?
    Teşekkür ederim şimdiden.

    YanıtlaSil
  137. Hocam basta niyet getirin demissiniz niyeti nasil getirelim? Yardimci olur musunuz?

    YanıtlaSil
  138. Abdestli okurken duanın sonuna doğru abdestim kaçtı napmalıyım abdest alıp kaldığım yerden mi okıyım yoksa baştan mı

    YanıtlaSil
  139. Ben birinci duayı okuyorum ikinci gündeyim gerçekten bana yardım edebilecek tek şey bu dualar Allah'ım inşallah dualarımızı en kısa surede Kabul eder. Arkadaşlar dualarınızı benden eksik etmeyin. Benim için de dua edin Allah razı olsun.

    YanıtlaSil
  140. arkadas lar ikin ci duayi oldugu gibi okuncak

    YanıtlaSil
  141. Regl donemindeyken okunur mu

    YanıtlaSil
  142. o baştaki duayı günde birkez ama diğerini toplam 4444 mi okuyacağız arkadaşlar ?

    YanıtlaSil
  143. Hocam ilk duayı okuduğumuzda onları davet etmiş mi oluyoruz? Arkadaşlar bilenler varsa lütfen yazabilir mi? Yoksa okuyacağım da. Şimdiden sağ olun

    YanıtlaSil
  144. mrb tam detay verirseniz sevinirim hangisini ne kadar sürede okudunuz

    YanıtlaSil
  145. hocam duanın tamamını 7 gün okudum 8. gün kız arkadaşım döndü. sonra tekrar kavga etti yine okumaya başladım bir sıkıntısı olur mu ?

    YanıtlaSil
  146. Peki neden 14 günden sonra bir daha hiç okumuyoruz hocam? Bir de okuyupta hiç sonuç almayan oldu mu? Kesin sonuç mu?

    YanıtlaSil
  147. Bende bu akşam okumaya başladım okumadan önce ne olur ne olmaz ibadetin azı coğu yoktur dedim yatsıyı kıldıktan sonra iki rekatta nafile namazı kılıp abdestli okudum inşallah bende sizin gibi olumlu sonuçlar bekliyorum burdaki herkes birbiri için dua etsin inşâllah unutmayalım en çabuk kabul olan dua başkasının size ettiği duadır...

    YanıtlaSil
  148. Hocam 2 gündür okuyorum bugün başım çok ağrımaya başladı böyle sanki boşlukta gibiyim okumaya devam etmeli miyim ? Sizede oldu mu arkadaslar ?Zseda

    YanıtlaSil
  149. Bunlar dışında başka bildiğiniz dua var mı yine sevdiğim kişinin beni sevmesi için

    YanıtlaSil
  150. Ben 15 yıllık evliyim eşim beni sevmediğini söyledi başka birini seviyormuş boşanıp onunla evlenmek istiyor ben eşimi seviyorum ayrılmak istemiyorum benaşık duasını okusam eşim beni tekrar severmi.

    YanıtlaSil
  151. Gercekten birinin niyeti gerceklestiki?

    YanıtlaSil
  152. Hocam okudugumdan beri geceleri kötü rüya görüyorum. Sevdigim insani baskasin ellinde görüyorum. Ter icinde kalkiyorum. Baskadinda benzer rüyalar görüyolarmi?

    YanıtlaSil
  153. Bu dualari ezberemi soyluyoruz yoksa okuya bilirmiyiz??

    YanıtlaSil
  154. Duayi ezberemi soylemeliyiz??

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorum İçin Teşekkürler...

DUALAR

Nihat HATİPOĞLU'nun Eşi Emel HATİPOĞLU Kimdir?

Sizden Gelen Sorular : Nihat HATİPOĞLU Evli mi?,Nihat HATİPOĞLU'nun Eşi Kimdir?,Emel HATİPOĞLU Kimdir?.. Ünlü ilahiyat profesörü Nihat Hatipoğlu sosyal medyada dolaşan bir fotoğraf nedeni ile birden bire gündeme bomba gibi düştü. Tesettürlü ancak oldukça bakımlı genç bir kadın hayranı ile çekilen fotoğrafı basına yayılan Nihat Hatipoğlu, konu hakkında sert konuştu. Bazı internet kullanıcıları fotoğraftaki genç kadının Nihat Hatipoğlu'nun eşi olduğu bile iddia edildi ve Hatipoğlu ilginç eleştirilere maruz kaldı. GENÇ KADINLA EVLENECEK DİYENLER OLDU  Nihat Hatipoğlu' nun genç ve güzel tesettürlü bir kadın hayranı ile çektirdiği fotoğraf adeta olay oldu. Nerede çekildiği bilinmeyen fotoğraf, kısa sürede sosyal medyada en çok paylaşılanlar arasına girdi. Bu kare üzerinden bazı kesimler ünlü ilahiyatçıyı eleştirirken, bazıları da fotoğrafın son derece normal olduğunu savundu.  NİHAT HOCA ÇIKAN HABERLERE İSYAN ETTİ   Bu kare üzerinden bazı kesimler ünlü

Kumardan Kurtulmak İçin En Etkili Dua

Sizlerden gelen sorular; Kumardan kurtulmak için ne yapmalı?, Kumar bağımlılığından tamamen kurtulmak mümkün mü?, Kumar bağımlılığı nasıl tedavi edilir?,Kocami kumardan KURTULMAK için dua paylaşır mısınız?, Cübbeli Ahmet Hoca kumardan KURTULMAK için Dua, kumardan kurtulmak için Esmaül Hüsna, Kumardan kurtulma duası Diyanet, Kumardan korunmak için okunacak dua, Sanal kumardan kurtulma yolları, kumardan kurtuldum... SORU:  Kocamı kumardan kurtulmak için dua paylaşır mısınız? CEVAP : “Bismillahirrahmanirrahim. Ya eyyühellezine amenu innemel hamru vel meysiru vel ensabü vel ezlamüricsün min ameliş şeytani fectenibühü lealleküm tüfl i hun innema yüriydüş şeytanü en yükaa beynekümül adavete vel bağdae fil hamri vel meysiri ve yesuddeküm an zikrillahi ve anis salati fehel entüm müntehun. Ve etiy’ullahe ve etiy’ur rasule vahzeru. Fe in tevelleytüm fa’lemu ennema ala resunlinel belağulmübin. Allahümme huz hubbül hamri vel meysiri bihakkı kelamukel kadim ve rasulikel kerim ve bielfi elfin la h

Aşırı Şehvetten Kurtulma Duası

Her ne kadar Allah (azze ve celle) bunu fıtrî olarak zevk ve lezzet gibi hediyelerle birlikte vermiş olsa da kişi bu hissi kontrol altında tutmadığı taktirde hem dünyâ hem âhiret cihetiyle zor durumda kalacaktır. Fikri haram, bakışı haram, meylî haram olan kişi zinâ gibi büyük bir günahla karşı karşıya gelecektir. Bedenen bunu yapmasa da uzuvları ile bir bakıma zinâ işlemiş olacaktır. Peki bu histen nasıl kurtulacağız? Şehvetten Kurtulma Duası Bismillahirrahmanirrahim, Allahumme yâ senede men lâ senede lehü. Ve yâ zuhre men lâ zuhre lehü. Ve yâ câmi’eşşettâti. Ve ya râhimel emvâti. İrhamni rahmeten tuğninî biha an rahmeti men sivâke. Allahumme lâ emlikü linefsi nef’an ve la dârren ve lâ mevten ve lâ hayâten ve lâ nüşûran. Allahumme vessî’li fîmâ rezaktenî. Ve bârik li fîmâ ve hebtenî. İnneke alâ külli şey’in kadîr. Ve lâ tusallit aleyye bizünûbi men lâ yerhamunî yâ erhamerrâhimîn. Verzuknî hayre’ddünya vel âhireti yâ Rabbel âlemîn. İlahi, in afevteni fe lâ yenkusu fî mülkike şey

Eşinin Ci..sel Organını Yalamak (Öpmek) Gusül Gerektirir mi?

Sizden Gelen Sorular : Eşinin Cin..el Organını Görmek Gusul Gerektirir mi?, Eşinin Cin..el Organına Dokunmak Gusül Gerektirir mi?, Eşinin Cin..el Organını Görmek Gusül Gerektirir mi?, Cin..el Organı Öpmek Gusül Gerektirir mi?, Erkek Ci..sel Organını Görmek Gusül Gerektirir mi?, Karşı Cinsin Ci..sel Organını Görmek Gusül Gerektirir mi?.. Cin..el ilişki gerçekleşmeden (orgzım olmadan) veya meni dışarı çıkmadan cin..el organı öpmek yada yalamaktan dolayı cünüp olmazsınız. Bu durumla ilgili haram olmamakla beraber şu hususlara dikkat etmeliyiz: – Öncelikle böyle bir davranış onurlu ve kişilikli olmaya aykırı bir davranıştır, tiksindiricidir. – İkinci olarak, cin..el organlardan sürekli olarak bir takım maddeler çıkmaktadır ve bunlar pis olan akıntılardır.  Böyle bir durumda kişi, Hz. Peygamber’in (sa): " Ağızlarınızı tertemiz yapın çünkü onlar Kuran yoludur"  diye nitelendirdiği ağzına pis maddeler almış olacaktır. Üçüncü olarak, İslam’ın insan sağlığına ne kadar değ