Ana içeriğe atla

Aşık Etme Duası (Birini Kendine Aşık Etmek İçin Dua)

Sizlerden gelen sorular; Nihat HATİPOĞLU aşık etme duasını paylaşır mısınız?, ayetel kürsi ile aşık etme duası var mı?, aşık etme duası 14 gün, anında aşık eden dua var mı?, çok tesirli aşık etme duası paylaşır mısınız?, aşık etme duası mishakal, deli gibi aşık etme duası var mı?,en etkili aşk duası paylaşır mısınız?, denenmiş birini kendine aşık etme duası var mı..? şeklinde soruluşmuş sorulardı. Tüm bu soruların cevaplarını aşağıda sizler için paylaştık. Allah ettiğiniz duaları kabul etsin inşallah.
Birini Kendine Aşık Etmek İçin Dua
Birini Kendine Aşık Etmek İçin Dua-Nihat HATİPOĞLU

BİRİNİ KENDİNE AŞIK ETMEK İÇİN DUA (BÜYÜ DEĞİLDİR);
Erkeği Aşık Etme Duası-Kızı Aşık Etme Duası:
Kuvvetli bir celbiye için uygulamadır. Bizzat denenmiş bir uygulamadır, herhangi bir yapılış zamanı yoktur, önerilen okuma düzeni bir hafta boyunca günde 1 defa okumaya niyet etmedir fakat genel anlamda bir hafta dolmadan hacetimiz görülmüş olur. (14 gün okumada ise okumadan sonra 40 gün başka bir işlem ya da okuma yapılmaması önerilir.) Etki şu şekilde olur sevgisi için okunan kişide ilk günler bir bunalım hali meydana gelir, bu iyiye işarettir, uygulamaya devam ediniz.

AŞIK ETMEK İÇİN OKUNACAK DUA ŞUDUR;
Bismillahirrahmanirrahim. İza zülziletil ardu zilzaleha. Ve ahrecetil ardu eskaleha. Ve kalel insanü ma leha. Yevme izin tühaddisü ahbaraha. Bi enne rabbeke evha leha. Yevme izin yasdürünnasü eştata eştata eştata. Aksemtü aleyküm ya sükkâne hâzel mekâni insarifû hattâ akdi haceti. 


Bismillâhirrahmânirrahîm. Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed. Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed. Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed. Kalbe ve bedene ve cemia cevariha “sevdiğin kişinin ismi”. Allahümme sehhirli kalbe “sevdiğin kişinin ismi” bi hürmeti Muhammed in ve hazihis ayetiş şerifeti. Allahümme ihrik ve sehhirli kalbe “sevdiğin kişinin ismi” ala mehabbete “senin ismin”. Tevekkelü Ya huddame hazihis ayetiş şerifeti ve ahriku kalbe “sevdiğin kişinin ismi” bi muhabbeti “senin ismin” bi hakki hazihis ayetiş şerifeti. Sehhirli “sevdiğin kişinin ismi” bi hakki ayetiş şerifeti. 

Bismillâhirrahmânirrahîm. Ve izâ lekûllezîne âmenû kâlû âmennâ ve izâ halâ ba’duhüm ilâ ba’dın kâlû ettühaddisû nehüm bimâ fetehallâhü aleyküm liyühâccûküm bihi ınde rabbiküm efelâ ta’kılûn. Ve kânû min kablü yesteftihûne alellezîne keferû. Ellezîne yeterabbesûne biküm fein kâne leküm fethun minallâh. 
Feasallâhü en ye’tiye bil fethı ev emrin min ındihi. Felemmâ nesû mâ zükkirû bihi fetehnâ aleyhim ebvâbe külli şeyin. Ve ındehü mefâtihul ğaybi lâ ya’lemühâ illâ hüve ve ya’lemü mâ fîl berri vel bahr. Vestekberû anhâ lâ tüfettehu lehüm ebvâbes semâ’. Alallâhi tevekkelnâ rabbenafteh beynenâ ve beyne kavmenâ bil hakki ve ente hayrul fâtihîn. Ve lev enne ehlel kurâ âmenû vettekav elfetehnâ aleyhim berakâtin mines semâi vel ard. in testeftihû fekad câ ekümül fethu ve in tentehû fe hüve hayrun leküm. Velemmâ fetehû metâahüm vecedû bidâ atünâ ruddet ileyhim. Vesteftehû ve hâbe küllü cebbârin anîd. Ve lev fetehnâ aleyhim bâben mines semâi fezallû fûhi ya’ricûn. Hattâ izâ fetehnâ aleyhim bâben zâ azâbin şedîdin izâ hüm fîhi müblisûn. Ev mâ melektüm mefâtihahü ev sadîkıküm. Fefteh beynî ve beynehüm fethan ve neccinî ve men meıye minel mü’minîn. 
Mâ inne mefâtihahü letenûü bil usbeti ûlîl kuvveh: ve yekûlûne metâ hâzâl fethu in küntüm sâdikîn. Kul yevmel fethı lâ yenfeullezîne keferû îmânühüm ve lâ hüm yunzarûn. Kul yecmeu beynenâ rabbünâ sümme yeftehu beynenâ bil hakki ve hüvel fettâhul alîm. Mâ yeftehıllâhü lin nâsi min rahmetin felâ mümsike lehâ ve mâ yümsike felâ mürsile lehü min ba’dihi ve hüvel azîzül hakîm. Cennâti adnin müfettehaten lehümül ebvâb. Ve sîkallezîne keferû ilâ cehenneme zümeran hattâ izâ câûhâ fütihat ebvâbühâ. Ve sîkallezînet tekav rabbehüm ilel cenneti zümeran hattâ izâ câûhâ ve fütihat ebvâbüha ve kâle lehüm hazenetühâ selâmün aleyküm tabtüm fedhulû hâ hâlidîn. 

Bismillâhirrahmânirrahîm. İnnâ fetehnâ leke fethan mübînâ. Li yağfira lekel âhü mâ tekaddeme min zenbike ve mâ teahhara ve yütimme ni’metehü aleyke ve yehdiyeke sırâtan müstekîmâ. Ve yensurakallâhü nasran azîzâ ve esâbehüm fethan karîbâ. Fe ceale min dûni zâlike fethan karîbâ. Fefetahnâ ebvâbes semâi bi mâin münhemir. Ve lillâhi mîrâsüs semâvâti vel ardı lâ yestevî minküm men enfeka min kablil feth. Nasrun minallâhi ve fethun karîbün ve beşşiril mü’minîn. Ve fütihatis semâü fekânet ebvâbâ. 

Bismillâhirrahmânirrahîm. İzâ câe nasrullâhi vel feth. Ve ra eytan nâse yedhulûne fî dînillâhi efvâcâ. Fer sebbih bi Hamdi rabbike vestağfirhü innehü kâne tevvâbâ. Allâhümme innî eselüke bismike yâ Hayyü yâ Kayyûmü yâ Zel celâli vel ikrâm. Yâ Allâhü yâ Rahmânü yâ Rahîmü yâ ilâhünâ ve âlihi külli şeyin ilâhen vâhiden lâ ilâhe illâ ente. Ve eselüke bismikel ma’rûfil mukaddesil meymûnetil mübâraketi en tağfirali zünûbî ve takdî hâcetî ve tensuranî a’dâî ve teftehu lî ebvâbe hayrâtike ve in tecal l îmin külli hemmin Ferhan ve min külli dîkın mahracan ve min külli usrin yüsran ve ilâ külli hayrin sebîlen yâRabbel âlemîn.ve sallalâhü alâ seyyidinâ muhammedin ve âlihi ve sahbihi ecmeîne bi rahmetike yâ erhamer râhimîne bi hürmeti seyyidil mürselîne vel hamdü lillâhi rabbil âlemîn. Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed. Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed. Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed. 
Kalbe ve bedene ve cemia cevariha “sevdiğin kişinin ismi”. Allahümme sehhirli kalbe “sevdiğin kişinin ismi” bi hürmeti Muhammed in ve hazihis ayetiş şerifeti. Allahümme ihrik ve sehhirli kalbe “sevdiğin kişinin ismi” ala mehabbete “senin ismin”. Tevekkelü Ya huddame hazihis ayetiş şerifeti ve ahriku kalbe “sevdiğin kişinin ismi” bi muhabbeti “senin ismin” bi hakki hazihis ayetiş şerifeti. Sehhirli “sevdiğin kişinin ismi” bi hakki ayetiş şerifeti. Amin. Ecîbû eyyühes sâkinûne fi hâzel mekâni bârakellâhü fîküm ve aleyküm.

Bir Diğer Aşık Etme Duası;
Salât-ı Tefriciye - Salât-ı Nariye
"Allâhümme salli salâten kâmilaten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil'ukadü, ve tenfericü bihil'kürabü, vetükdâ bihil'havâicü, ve tünâlü bihir'regâibü, ve hüsnül'havâtimi, ve yüsteskal'ğamâmü bivechihil'ke'imi ve alâ âlihi ve sahbihî fî külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâlûmin lek."

İmamı Kurtubî Hazretleri şöyle demiş"Bir kimse, çok önemli bir işinin veya önemli bir dileğinin gerçekleşmesini,istiyorsa "Salât-ı Tefriciye"yi 4444 defa okuyup, bu mübârek Saâtü Selâm ile Yüce Peygamberimizi vesile edinse, hiç şüphe ve tereddüt yoktur ki, Yüce Allah, o kulunun istek ve muradının olması için hayırlı bir kapı açar, hayırlı bir sebep yaratır ve ona muradını verir ."


Aşık etme duası öncesi yapılması gerekenler nelerdir?
Bütün dualarda olduğu gibi aşık etme duasında da dua öncesi mutlaka abdest alınmalıdır. Abdestsiz yapılacak bir duanın çok da faydalı olmayacağı aşikardır. Zira abdest sadece bedensel bir temizlenme olmayıp aynı zamanda ruhsal bir arınmanın de adıdır. Aşık etme duası yapılmadan önce ihtiyacı olan konu komşuya küçük de olsa bir sadaka verilmesi de oldukça etkilidir. Çünkü sadaka musibetleri def eder ve rahmet kapılarını açar.

Aşık etme duasını sadece bekarlara veya kendi eşinize yönelik yapabilirsiniz Aşık etme duası başkası ile evli olan birine yönelik yapılamaz. Çünkü dua Allah’a niyazdır, yakarıştır. Siz bu yakarışta haram bir şey isteyemezsiniz. Kadın olsun erkek olsun hiç fark etmez başkası ile evli olan birini istemek Allah’a hoş gelen davranışlardan biri değildir. Bu dua, ya bekar kız ve erkekler için yapılır. Ya da evli çiftler, eşlerinin kendilerine aşık olması için dua edebilirler. 


Aşık etme duası ne zaman yapılmalı?

Dua etmenin makbul kabul edildiği zamanlar vardır. Böylesi zamanlarda dua etmek daha hayırlıdır. Şirinlik duası ile aşık etme dualarının yapılış zamanı ikindi namazı ile akşam namazı arasındaki vakittir. Bir diğer önemli vakit ise yatsı namazı sonrasıdır. Fakat bilinmelidir ki Allah’a yakarmayı belli zamanlarla sınırlandırmak doğru değildir. Belirtilen bu iki zaman diliminde aşık etme duası edilirse daha faydalı sonuçlar elde edilebilir. Ancak dua etmek isteyen kişi içinden geldiği zaman ellerini açarak ve kıbleye dönerek dua edebilir.

Aşık etme duasının 3 esmasını toplam 21 defa okumak
Aşık etme duasının temeli üç esmaya dayanır. Bu esmalar ve anlamları şöyledir: 

Ya Rahman: “Merhamet eden” anlamına gelir. Aşk acısı çeken kişiye Allah’ın rahmetini sunması ve ona acıyarak derdine deva göndermesidir. 

Ya Kâfi: İki anlamı vardır. Birincisi “yeten, yeterli” anlamıdır. İkincisi ise “yetişen” demektir. Bu iki anlam da gönül derdine derman arayanlar için çok önemli mesajlar içermektedir. 

Ya Vedûd: Aşık etme duasındaki en önemli esmadır. Hem “seven” hem de “sevilen” anlamlarına gelen bir esmadır. Anlamından da anlaşılacağı üzere aşıkların en fazla dile getirdikleri esmadır. 

Aşık etme duasında her esma ( rahman, kâfi, vedûd ) sırayla 7’şer defa okunur. Yani sıralama şöyledir: Ya rahman: 7 defa okunur Ya kâfi: 7 defa okunur Ya vedûd: 7 defa okunur 21 esma okunduktan sonra aslında aşık etme duası tamamlanmış demektir. 

Kişi, sevdiğinin ismini zikretmese dahi Allah gizleneni de bildiği işin kişinin niyeti duyulmuştur. Çünkü Allah duaları layıkıyla işitendir. Buna karşın kişi isterse aşık olunması istenen yani sevilen kişinin adını zikrederek şu ifadeyi kullanabilir: “ Allah’ım, sen kalpleri evirip çevirensin. Sen azim olan ve kadir olansın. Hakkımızda hayırlı olanı bize nasip et ve onun gönlünü bana meylettir.” Dua bittiğinde eller yüze sürülerek “amin” denir. Aşık etme duasın yapılması sırasında yalnız olunmaya özellikle dikkat etmek gerekir. Bu esmalar, belirtilen sayıda ve sırası ile okunduğunda eğer hayırlı bir kısmetse inşallah Allah onun kalbini size doğru çevirecektir.

Dualarda bazen dua edenin isteği hemen gerçekleşirken bazen sabırlı olmak gerekmektedir. Ayrıca yeri gelmişken belirtmeden geçemeyeceğimiz husus da şudur: 
Dua ederken kulun sadece isteyen kişi sıfatını taşıdığını ve asıl takdir edenin Allah olduğunu bilmek gerekir. Hayır da şer de Allah’tandır. Allah’tan başka kaderlere hükmeden yoktur. İşte dua, kaderin nasıl çizileceği konusunda Allah’a el açıp yalvarmadır.

Yorumlar

  1. 2.günde olumlu bi haber geldi. Yalnız diğer sitelerde büyüdür falan diye söylentiler var. ben öyle olduğuna inanmıyorum ama bi açıklamada bekliyorum açıkçası. Yüce mevlamdan istemek kadar güzel bişey yok

    YanıtlaSil
  2. Duasi kabul olanlar lutfen yorum yapsın

    YanıtlaSil
  3. merhaba hocam bu duanın gercekten büyü olmadığını bize anlatırmısınız

    YanıtlaSil
  4. Hocam bayanlarin ozel gununde okumasi uygun olur mu

    YanıtlaSil
  5. Okurken aklım bazen baska yerlere gidiyo bi sorun olur mu hocam

    YanıtlaSil
  6. Hocam kuzenim iki gun sonra umreye gidecek ilk duayi benim icin orda okusa olur mu sizce

    YanıtlaSil
  7. Selamun aleyküm. Ben ilk duaya 3 gün oldu başlayalı daha öncesinde ya vedud ya camii esmalarını çekiyordum arayıp soruyordu. Fakat duaya başladım başlayalı aramız kötü oldu arayıp bensiz yapamadığını söyleyen insan ne arıyor ne soruyor, neden böyle oldu? Bazen buraya kadar mış diyorum ama içimdeki aşk sen yinede vazgeçme dua et diyor. Ne yapacağımı şaşırdım

    YanıtlaSil
  8. Regli döneminde okuyabilirmiyiz.

    YanıtlaSil
  9. Bu dua abdestli mi okunmalidir? Hastayken okunulabilir mi bi sakıncası var mıdır hocam yardımcı olurmusunuz?

    YanıtlaSil
  10. Ben bu duayi tesadufen googleda ararken buldum. Okumaya basladim. 6. Gun sevdigim kisiyi allah bana nasip etti. Allah sizden razi olsun. Yazandan okuyandan emek veren herkezden. Hala okumaya devam ediyorum. Acaba etkisi gecermi yinede tamamlamakmi gerekir.

    YanıtlaSil
  11. arkadaşlar yorumları bi okusanız bazı sorularınıza cevap bulacaksınız tek tek herkese demek mi lazım okunabilir diye

    YanıtlaSil
  12. hocam ben bunların yanında şahmeran duasını da okusam sorun olur mu

    YanıtlaSil
  13. Hocam acil yardım edin ben bu iki duayida okuyorum sevdigim insan galiba pisman ama bi arkadasi var pisman olmasini engelliyo onun bana donmesinide engelliyo nolur yardim edin ne yapmaliyim bunun icin bi dua var mi
    Gunlerdir aci çekiyorum dayanacak gücüm kalmadi..

    YanıtlaSil
  14. Ya arkadaslar bana birisi yardimci olabilirmi soracagim seyler var??

    YanıtlaSil
  15. sevdiğiniz kişinin ismi ve kendi ismin diyo o isimde birsürü kişi var doğru kişi olur mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kalbindeki kimse odur arkadaşım

      Sil
  16. 2.duayi arkadaslarimiza paylastirabilir miyiz? Ayrica olursa onlar ne diye niyet etmelidirler?

    YanıtlaSil
  17. adetliyken okunabilir mi ?

    YanıtlaSil
  18. Duaları bir gün de 7 kez okusak ikisini de etkisini görür müyüz hocam

    YanıtlaSil
  19. HERKESE HAYIRLI GÜNLER ÖNCELİKLE BENİM BİR SIKINTIM VAR BU KONUDA BEN İLK DUAYI OKUDUM İKİNCİ DUA İLE BİRLİKTE ARADAN ZAMAN GEÇTİ SEVDİĞİM BANA GERİ DÖNDÜ İKİNCİ DUANIN ZAMANI BİTTİ BENDE BIRAKTIM GERİ ARAMIZ KÖTÜ OLDU TEKRAR OKUMAYA BAŞLADIM BİR İYİ OLUYORUZ BİR KÖTÜ 2 AYDIR HİÇ USANMADAN OKUYORUM İKİNCİ DUAYI ÇÜNKÜ BEN ONU ÇOK SEVİYORUM KENDİSİ ASKERİYEDE ÇALIŞTIĞI İÇİN PSİKOLOJİKMEN DE KÖTÜ OLABİLİYOR NE YAPMAM GEREK NE OLUR BANA YARDIM EDİN ŞİMDİ AYRILDIK AMA BEN BÖYLE OLMAMIZI İSTEMİYORUM ALLAH RIZASI İÇİN BİR FİKİR VERİN LÜTFEN...

    YanıtlaSil
  20. İyi akşamlar yorumcu arkadaşlar ben duayı başlıyalı uç gün oldu birinci duayı okurken birşey farkettim sevdiğin kişi ismi ve senin ismin duanın arasında yer alıyor.ama ben hep sevdigim eşimin ismini söyledim acaba yanlışmı okudum yardım lütfen

    YanıtlaSil
  21. hocam merhaba
    hanimlar ozel gunlerinde de okuyabilir mi

    YanıtlaSil
  22. yorumları oku be kardeşim...8 Şubat 2016 00:27

    ya hoca 100 kere söyledi siz hala aynı soruyu soruyorsunuz,yorumları okusan cevabını alacaksın ama nerde sende o yetenek,Yorumları oku:ÖZEL GÜNLERDE YANİ ADETLİYKENDE OKUNABİLİR YAZIYOR!..

    YanıtlaSil
  23. Selam! Ben bu duayi 6 inci gün okuyorum bugün. Fakat inkinci duayi okumamisim (Hocanin anlatigi gibi, onu da ekleyecegim). Ben duayi icimden okdum. Ama ilk günler niyet etmedim. Biraz süpeliydim (duaya karsi degil, icimde olan sevgiye karsi). Simdi onu sevdigimi biliyorum ve benim arkadasim, sevgilim olmasini isterim. Duam ile devam mi edeyim yoksa bastan mi baslayim? Ne dersiniz? Eger yeniden baslarsam adetde yörmem ozaman ve abdest alma imkanimda olur...

    Bir tavsiyeniz varmi?

    Allah razi olsun!

    YanıtlaSil
  24. Ben ilk duayı 1 hafta okudum ama bişey olmadı ikisini beraber okuyun diyor yazida ama bişey diyecegim istediğimiz kişinin bizim için hayırlı olacağını nerden bileceğiz ben bundan korkuyorum ya hayırlı olmazsa nasıl dua etmem gerekir Allah'a hayırlı değilse bile hayra çevir diye dua etsek olur mu acaba bir de dualar bittikten sonra etkisi ne kadar sürer

    YanıtlaSil
  25. Merhaba ilk duayi 7 gun okuduktan sonra bir yarari gorulmezse 14 gun okumak icin 7 nin ustune ekleyerekmi sayacagiz yoksa ayrica 14 gunmu okuyacagiz.

    YanıtlaSil
  26. Salat i tefriciye duasını hergün 100 100okuyup tamamlasak olur mu?

    YanıtlaSil
  27. Ben bu duayi okudem ve bir kac gün sonra sevdigim kisi hastalandi (üsüttü). Aramizda daha gelismeler olmadi ama yokari da yaziyor, ilk günler bir bulanik hali olabilir. Acaba benim duamim etkisinden mi geliyor. Kötü bir niyetim yok. Onun benden hoslandigink biliyorum ben, ama bir türlü beraber olamadik. Allah duami kabul eder insallah. O süzünden durandir. 9. gün bugün. Uygulamaya devam ediyorum. Selati teficiyeyi her gün 1 tesbih dolduruyorum. Duasi kabul olanlar bir yorum yapabilirmi acaba... :)

    YanıtlaSil
  28. Ya şimdi 4444 kere okunan salavat onun için korkmadım ama üsteki dua mı büyü nerden bileceğiz o dua için bir kaynak var mı acaba?

    YanıtlaSil
  29. Selamlar,
    İlk duayı 14 gün boyunca okudum. İlk haftada etkisini gösterir demişlerdi, herhangi bir gelişme olmadı. İlk duanın 40 gün içinde etki edeceğine inanıyorum. Allah duamızı kabul eder inşallah.

    YanıtlaSil
  30. selamün aleyküm arkadaşalar 2. duayı birgünde 4444 okumamaız gerkmi yani ila 4444 omasmı lazımm lütfen acilll

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hyr gerekmiyor zaten okuyamazsin tek günde

      Sil
  31. merhabalar. 14 gün okuduktan sonra 40 gün tekrar dua etmememiz yazıyor. bu duayı mı okumayacağız yoksa diğer duaların tümünü mü ? mesela ben bunu 14 gün okuyup 1 hafta sonra da çevirgel duasını okumak istiyorum. okursam sıkıntı olur mu ?

    YanıtlaSil
  32. Gerçekten ise yarıyor mu

    YanıtlaSil
  33. Arkadaşlar ben değişik bir soru sormak istiyorum benim mahkeme kararı ile isim değişikliğim var...yani doğarken konan ismi ben kendim değiştirdim..peki bu duayı okurken hangi ismimi telafuz etmek gerek :( ben ortada kaldım... doğarken konanımı cüzdanda yazanı mı? biri ne olur cevaplasın..

    YanıtlaSil
  34. Bende pazartesi başladım arkadaşlar iki duayı da okuyorum inşallah bende de ise yarar çok ihtiyacımhtiyacım var

    YanıtlaSil
  35. Mrb arkadaslar Benim uzun bi iliskim vardı 1 yıldır da aramiz bozuktu ve ayrıldık şimdi başkasıyla çıkıyor ama onu sevmiyor ben yeniden beni sevsin diye dua ediyorum acaba duam kabul olur mu onu sevse aradan cekilirdim belki ama sevmiyor bende bi umut beni yeniden sever diye bu duaları okuyorum nolur yardımcı olur musunuz

    YanıtlaSil
  36. Arkadaşlar isim değişikliği ile ilgili soruma net cevap verebilecek birisi yokmu? :(

    YanıtlaSil
  37. Ben bu Duayi 14 Gün okudum ve henüz birsey olmadi. Acaba niye 40 Gün beklemem lazim? Asli ney acaba? Birisi cevab biliyorumu?

    Tesekkürler!

    YanıtlaSil
  38. Az önce 4444 salavatı tefriciyyeyi bitirdim tam 7 gün boyunca okudum diger duayi 14 gun okuyacagim Allah'ım inşallah hepimizin dualarını kabul eyler...Aminnnnnn

    YanıtlaSil
  39. Arkadaşlar ben salavatı tefriciyyeyi bitirdim fakat ilk duayi 8 gundur okuyorum bu duaya başlamadan evvel önceden konuşuyorduk ama şimdi ters davranıyor ama biraksam olur mu günaha girer miyim 4444 salavatı tefriciye zaten etkili ve bilinen bi dua onu bitirdim ama kararsız kaldim diğer duayı 14 güne tamamlasam mi diye napiyim sizce bi yorum yapın ilk duaya gerçekten devam edeyim mı birakayim mi

    YanıtlaSil
  40. Bu dualar bitince neden 40 gün bekliyoruz lütfen biri cevaplasin bi de şu var 40 gün boyunca başka duaları mi okumayacagiz yoksa başka dualar okuyabilir miyiz nolur cevaplayin

    YanıtlaSil
  41. selma arkadaşlar bu duayı okuyalım 4-5 gün oldu ama 2. duayı adetliyen okunmaz diyolar dogrumudur

    YanıtlaSil
  42. selam hocam ben bu duayı gördüm ve başladım 4-5 gün oldu sonra hastalandımm 1.ci duayı okuyorum ama 2.ci okumuyorumm 1000 okudum hastalıyken okumak caizdir dediler temizlendikten sonra devam ettmelimiyim yoksa baştan okumailimıyım lutfen acill

    YanıtlaSil
  43. Temizlendikten sonra kaldigin yerden devam edebilirsin

    YanıtlaSil
  44. Arkadaşlar ben 4444 salavatı bitirdim ama diğer dua 3 gün sonra bitecek tekrar salavatı tefriciyye okumak istiyorum içimden geliyor dileğim kabul olsun diye surekli okumak istiyorum boş boş durmak istemiyorum 40 gün bekleyeyim mi yoksa okuyayim mi lütfen biri cevaplasin Allah rızası için vevaplayin lütfen

    YanıtlaSil
  45. Ben dualari sevgilimi geri kazanmak icin okudum ilk dua bugün diğer dua ise 1hafta önce bitti ben duaları okuyali aşkım sevgim arttı ve surekli rüyamda gorur oldum bu iyiye işaret olabilir mi allah hepimizin dualarını kabul etsin birbirimize dua edelim arkadaşlar

    YanıtlaSil
  46. Ben ilk duayi okudum sonra tekrar baktığımda ikinci duada varmış onuda okumaya başladım bir hafta oldu bugün şimdi bekleyimi yoksa devam mi edeyim

    YanıtlaSil
  47. Ben önce ilk duayı okudum sonra tekrar baktığımda ikinci duayi gordum onuda okumaya başladım bir hafta oldu şimdi bekleyim mi devam mi edeyim

    YanıtlaSil
  48. 4444 kere hangi duayi okumam gerekiyo

    YanıtlaSil
  49. Salavatı tefriciyye 4444 kez okumalisin

    YanıtlaSil
  50. bugün 1. dua 1 hafta oluyor acaba işe yaramıştır mı yoksa belli etmiyor mudur? nasıl anlayabiliriz?

    YanıtlaSil
  51. 4444 defa neyi okumam gerekiyo onu anlayamadm ben pek

    YanıtlaSil
  52. Ben bunu nasıl yapmam gerekiyo söyleye bilirmisiniz 8 gundur okuyorum ben

    YanıtlaSil
  53. eflatun s. misin her neysen...yazıyı okusan neyi kaç defa okuyacağını anlayacaksın ama bırak yazıyı okumak sana cevap verilen yorumları bile okumamışsın,adam sana yorumlarda cevabını vermiş "Salavatı tefriciyye 4444 kez okumalisin" demiş ama nafile bence iflah olmaz bir avaresin

    YanıtlaSil
  54. Eflatun kardeş salavatı tefriciyye 4444 kez okunan etkili ve bilinen bir salavattir tüm içtenlikle niyet et ve yüzünü kıbleye verecek şekilde zihnini başka bir şeyle mesgul etmeden sayısınca oku yorumlara dikkat etsen anlayacaksın aslında

    YanıtlaSil
  55. Bişey sormak istiyorum 4444 defa okunan duayı 14 güne yayabilirmiyiz yani digerinide 14 gün okuyacağım ben bi kez yaptım bu duayi ve bana geri geldi ama tekrar ayrildik ve tekrar yapacağım cevap verirseniz sevinirim

    YanıtlaSil
  56. Yayabilirsin ama ben uzatmama taraftariyim yanı çoğu kişiden 7 gün içinde bitmesi gerek diye duydum ben 7 günde bitirdim inşallah benim de duam kabul olur hepimizin kabul olsun. Sen hangi duayı okudun da geri geldi ?

    YanıtlaSil
  57. Sen hangi duayı okudun da geri geldi 4444 salavatı tefriciyye mi ilk duayı mı

    YanıtlaSil
  58. Arkadaşlar bana dua edin coooook ihtiyacım var uzun bi iliskim vardı evlilik yolundaydik ve ayrıldık birbirine sadık bi çifttik çok güzel bi ilişkimiz vardı iki duayi da okudum yeniden eskisi gibi olmak için ve psikolojim çok bozuk liseden beri beraberiz üniversiteler bitti evlenecektik ama ayrıldık. En guzel dualardan biri müminin mümin kardeşe yaptığı duadır. Gerçekten moralim psikolojim alt üst oldu dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar
    Şimdiden teşekkürler :-(

    YanıtlaSil
  59. arkafaslar bende kuzenime asiktim ama o beni duygularimi soyledigim halde reddetti bu duayi okudum faydasi olmaz saniyodum iki hafta sonra bana mesaj atti su an sozlenicez ins kalpten edin oluyo allahin izniyle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Berivan ben.
      Hangi duayi yaptn peki

      Sil
  60. Değerli hocam ben bunu uzakta ve beni hiç görmeyen sadece sosyal medyada gören kişi için yapsam olur mu yoksa illa ki birbirimizi görmemiz mi lazım hocam lütfen açık cevap

    YanıtlaSil
  61. Ecenur sen hangi duayı okudun ikisini de mi okudun

    YanıtlaSil
  62. selamünaleyküm benim kızım sözlüsünü seviyordu ama şimdi soğuduğunu söylüyor.sözlüsü de kızımı çok seviyor ben kızım için okusam tekrar sevip bağlanması için etkisi olur mu.Lütfen ALLAH rızası için cevap verin kızım hiç iyi değil

    YanıtlaSil
  63. Hocam 2.ci duayı belirli bir zaman varmı bitirmek için yardımcı olabilirmisiniz? Arkadaşlar duası kabul olan varmı uzun bir zaman olmuş yardımcı olurmusunuz bana :(

    YanıtlaSil
  64. Arkadaşlar bana yardım edin !!!
    Ben ilk duayı da ikinci duayı da okudum. Sevgilimi geri kazanmak icin okudum. Okumadan evvel konusuyorduk şimdi ters davranıyor salavatı tefriciyyeyi zaten biliyorum güvenilir bilinen bi salavat ama neden soğuk davranıyor ilk başlarda bunalım vs olur demişsiniz acaba bu yüzden mi nolur birisi yardım etsin çok ihtiyacım var duanizi eksik etmeyin :-(

    YanıtlaSil
  65. Arkadaşlar ben iki duayı da okudum perşembe gecesi de hacet namazı kiliyorum inşallah dualarim kabul olur hepimizin kabul olur. Dualardan sonra 40 gun başka bi işlem yapılmaması gerekir deniyor acaba bisey olur mu namaz sonuçta zararı olmaz aksine faydası olur ve okudukça huzur buluyorum inanıyorum kabul olacak hayirlisiyla niyetim yorum yapar misiniz lutfennnn

    YanıtlaSil
  66. hocam neolur bana yardim bi erkek bana asik olsun diye hangi dua okunmalidir ve kaç defa okunmali gunde kac defa yardim edinn

    YanıtlaSil
  67. Arkadslar salati tefriciyeyide mi 1 hafta icinde okumamiz gerekiyor.lutfen dönüş yapin bana allah razi olsun.

    YanıtlaSil
  68. Hangi duayi okudnz.

    YanıtlaSil
  69. HOCAM EŞİMLE MAHKEME NOKTASINDAYIZ AYRILMA AŞAMASI.AMA HİÇ DAVAYA GİRMEDİK.BARIŞMAK İSTİYORUM YUVAM YIKILMASIN İSTİYORUM.EVİMİZ HALA AÇIK DURUYOR DAĞILMADI.AMA İKİMİZDE AİLELERİN YANINDA YAŞIYORUZ.NE OKUMAMI NASIL DUA ETMEMİ ÖNERİRSİNİZ?EŞİM 2 AYDIR HİÇ ARAMADI BENİ.EŞİM GİDİP DAVA AÇMIŞTI.

    LÜTFEN YARDIMCI OLUR MUSUNUZ?

    YanıtlaSil
  70. Dualar biteli 24 gün oldu ama ben 40 gün bekleyemedim başka dualar daha okudum. Bi sakıncası olur mu çünkü çok araştırdım duanın fazlasından zarar gelmez ki Allah isteyin vereyim diyor Rabbim den istemek kadar güzel bisey mi var? Bekleyemedim çünkü 8 yıldır çıktığım çocuk gitti başkasıyla çıkıyor dayanamıyorum nolur bana çok dua edin.

    YanıtlaSil
  71. Sevdiğim kisi nisanlandi okusam nisanliyken faydasi olurmu

    YanıtlaSil
  72. Meraba hocam duaları aybaşı döneminde okursak bi sakıncası olurmu ??

    YanıtlaSil
  73. Arkadaşlar bu dualari okuyup da duasi kabul olan var mi merak ettim o kadar kişi yorum yapmış gerçekten oluyor mu

    YanıtlaSil
  74. İyi günler regl iken okuyabilirmiyiz ilk duayı

    YanıtlaSil
  75. Dua Öğren,Dua Oku...27 Mart 2016 12:25

    evet regl ken okuyabilirsiniz!

    YanıtlaSil
  76. Etkisini gorenler ben 18 yasindayim bi kizi seviyorum o da bi ara hoslandi ama kavga etik nefret ediyorum dedi dua ya basladim 2 gun oldu sizce olur mu dersiniz

    YanıtlaSil
  77. Regl donemindeyken duayi okumayi devam ettirmeye sorun olur mu?

    YanıtlaSil
  78. Arkadaslar birkac sorum olucak?

    YanıtlaSil
  79. Hocam demişsiniz ilk günlerde okuduğumuz kişide bunalım hali olur diye,onu bilemem fakat bende çok fena bir bunalım hali olmuştu.Hayra alamet midir?

    YanıtlaSil
  80. ben dün öyle bir okudum duayı niyetimi söyledim sevdiğim kişiyide söyledim birkere sonra uyudum ama sabh hiç iyi uyanmadım yatmadan önce okumuştum. çok hayırsız bir rüya gördüm korkuyorum sevdiğime birşeyler oluyordu onu kaybetmekten çok korkuyorum bir an da benden nefret eder gibi tartiştık evlenecektik cok seviyorduk ama bir anda çocuk büyü yapılmış gibi aniden bitti istemiyorum seni dedi .Rabbimden istiyorum sadece bir haftadır perişan haldeyim çünkü ben artık ondan başkasıyla evlenemem ve seviyorumda rüyadan çok etkilendim inşlh en baştan adablı güzel abdestli okuyacam bu duayı görmemde de bir hikmet var diye düşünüyorum inşhh gercekten sevenler kavuşur sevdiğine..

    YanıtlaSil
  81. Merhaba bnm 5 aylık bi ilişkim oldu sonra benden soğudu bitirdik tekrar konuşmaya başladık tekrar bitirdik artık beni sevmediğini istemediğini soyledi başka biriyle beraber şuanda benmde okumadığım dua kalmadı son çare bunu denicem. korkuyorumda büyü müyü olmaz inşallah allah affetsin canım çok yanıyor

    YanıtlaSil
  82. Hocam psikolojik olarak çökmüş durumdayım yardım edermisiniz. 10 yıllık sevdiğim insan var bu insan son 4 senedir ben evlenmeyi düşünmüyorum dedi .daha sonra bir çok olay yaşadık ama birbirimizden kopamadık.1 ay önce hayatına başkasını sokucağını söyledi ben itiraz etsemde değişmedi ve hiç kötü söz söylemedi bana bende ona daha sonra ben kızdım ama kötü söz yok aramızda ayrılalımda demedi. ben sonucun nere varacağını sormak için aradım beni ogünden beri engelledi bütün hesaplarından bile . Yukardaki duayı 7 gün boyunca okudum ama digerini bir haftada tamamlayamadım çünkü çok kötü bunalım yaşadım krizlere girdim duayı okuduktan sonra keendimi 15 gün oldu yeni yeni toparlıyorum.ne yapabilirim bana bir çıkış yolu gösterirmisiniz.

    YanıtlaSil
  83. HOCAM merhaba tam olarak anlayamadım sadece 1 haftamı okuyoruz uzun olan duayı günde bir kez olarak 14 aklımı karışırdı biraz... 2 gündür sabah namazından sonra okuyorum 1 haftayı tek mi tamamlıcam yoksa devam edicekmiyim daha sonra yardımcı olursanız sevinirim...

    YanıtlaSil
  84. Allahım mutlu mesut etsin inşallah bütün sevenler kavusr hayrlisyls

    YanıtlaSil
  85. Hocam benle eşimin arasi iyi ama sürekli kayınvalidem hep aramızı bozuyor şuan eşim asker benim hakkım da sürekli yalan şeyler söyleyip koca mi arıyor ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz.

    YanıtlaSil
  86. Bi haftada 4444 kere okumakmi lazim ortalama gunde 650 keremi okuyacaz

    YanıtlaSil
  87. 1. Duanin hepsinimi yoksa yarisimi okunuyo

    YanıtlaSil
  88. Hocam birini çok seviyorum oda beni seviyor ama ailem dışarıdan duydukları ve mezhep farkı için onay vermiyor önerdiğiniz dua var mı çok zordayım hepimizin gideceği yer aynı ama ayrım yapıyorlar

    YanıtlaSil
  89. Merhabalar ben lise öğrencisiyim bir kıza çok fena aşık oldum(amacım bazıları gibi gönül eğlendirmek değil.Niyetim ciddi onunla evlenmek istiyorum)ama kızın sevgilisi var.Ben aşık etme duasını okursam günah işler miyim? YARDIM EDİN LÜTFEN

    YanıtlaSil
  90. Kızdan soğumaya çalıştım ama nafile ben ondan soğumaya çalıştıkça iyice aşık oldum.Şeytan üçgeni içine girdim sanki sevdim ama ondan nefret edemiyorum

    YanıtlaSil
  91. ilk duayı yaptım ondört gün inşallah olur.

    YanıtlaSil
  92. Selamın aleyküm arkadaşlar ben pazartesiden itibaren iki duayı da okumaya başladım fakat bugün cunupum ve sular yok okusam bir problem olur mu veya okumasam 1 gün ara verip devam etsem olur mu? Allah dualarımızı kabul etsin inşallah

    YanıtlaSil
  93. O kadar dua okuyorum herkes benim adıma dua okuyor her akşam benim eşim bana niye dönmüyor daha ne yapmam gerekiyor.1ay önce tadigi kızla gorusuyor hala koparamadik sanırım ne yaptıysak gorusmuyorum diyor ama büyük ihtimal her akşam onunla kalıyor çok üzgünüm içim yanıyor

    YanıtlaSil
  94. Hocam merhaba. Ben 1. Duayı 1 hafta okudum ama olmadı dileğim 2 haftaya tamamlıyorum ve yarın son günü. 2. Duam daha bitmedi okumaya devam ediyorum. İnşallah diğer arkadaşlar gibi benim de dileğim kabul olur Allah hepimizin duasını kabul eylesin.

    YanıtlaSil
  95. Selamün aleyküm. Ben 1 hafta okudum ilk duayı karşılaşmamız imkansız olan bir kızla 6.gunde bakismaya başladık ve duaya devam ettim 14 gun okuyacağım şuan 4 gün kaldı. Hala durum aynı ancak şöyle bir maruzatim var. Dün gece okudum ve yattım o gece uyurken cünüp olmuşum. Duada bi sıkıntı olmaz deği mi. Şimdiden teşekkürler Allâh dualarımızı kabul etsin.

    YanıtlaSil
  96. Arkadaslar ben 3 senedir birini seviyorum abimin arkadasi o beni sevmiyor artik dayanamiyorum Allah ta biliuor onu nasil sevdigimi sizce olurmu ve ben sevdigim kisinin bunalima girip girmedigini ogrenemem nasil olacak

    YanıtlaSil
  97. Gercekten ise yariyormu bu dua

    YanıtlaSil
  98. Merhabalar. Yorumlarin bir kisnini okudum fakat herkes farkli seyler yazdigi icin net olamadim. Yukarida 2 dua var. Sadece ilkini yani tefriciyeyi degil digerini okusak yeterli mi yoksa her ikisinide okumak gerekir mi.

    YanıtlaSil
  99. hocam ben de çok istiyorum bu duayı okumayı ama günah olur mu büyü gibi bişey mi sonuçta herkesin kaderi belli kimse kimsenin kaderini değiştiremez aklım karıştı bana bi akıl verin hocam

    YanıtlaSil
  100. bu dua abdestsiz okunur mu ?











    YanıtlaSil
  101. Hiç şûphem yokki dua ya inanırım. Ama ne yazık ki muhtacız herşeye ve şeytan durmadan her insanla uğraşır. Rabbim bizi doğru yoldan ayırmasın. Sizden ricaa ediyorum kimin dileği gerçekleştiyse yoruma yazsın. Daha fazla soru sormasın.

    YanıtlaSil
  102. Arkadaslar mesele salati terficiyeyi bos okumak degil ihlasla okumak manasini dusunerek oku birak birinin gonlunu kazanmayi dunyayi pesinden kosturursun yav taşa dokunsan altin olur eee simdi dua ediyosun bu salavatin hurmetine yav olurmu acaba dedikten sonra bosuna zahmet cekme itikadin saglam olsun olacagina inan

    YanıtlaSil
  103. Gwercekten ise yaradi mi ltfen soyleyin nasl yaptginizida yazarmisinz cok ihtiyacm var cnku bu duaya artk dayanamiyorm ondan ayri kalmaya sonuclarinizi paylasin...

    YanıtlaSil
  104. Hocamm Allah için Allah için Allah için. Onun bana yaptıklarına dayanamiyorum. Ne yaptim olmuyooo olmiyo olmiyo. İntahar ettim ölmedim. Olmuyor. Ölmedim. Almadı beni yanına dayanamiyorum. Ya bana versin yada beni bu sevdadan kurtarsın allahhh için hocam. Dayanamiyorum bana yardim edin. Nereye gideyim. Bu beynimi kaplamış. Kurtulamiyorum. Onsuzda olamiyorum. Bi bağimli madde gibi kaplamış beynimi. Bana yapmadigi kalmadi. Cok acimasiz bana davraniyoo. Yeter artik bu gece kaldiramiyorum. Bu defa son artik. 60 kilodan 40 kiloya dûştum cok cirkinleştim. Kimse suratima dai bakmiyo. Tum guzelligim bittii. Kendimi attim intahara kalkistim olmedim. Bacaklarim kirik. Ama o hala engelliyor. Ve hala kizlarla konuşuyor. Ben seninle evlenmem diyor. Bana yardim edin son bi kere lütfenn

    YanıtlaSil
  105. Herkese hayırlı ramazanlar:)
    Eski sevgilim beni terk edeli 1.5 sene oldu sebepsiz yere bitirdi bi kaç ay sonra geri döndü unutamadığını hala aşık olduğunu söyledi ama barışamadık en son da 3 ay önce konuştuk bana sebebini bilmediğim halde çok sinirliydi ve hayatında başkası olduğunu söyledi şuan hala o kızla birlikteler bu duaları okusam onlara bi etkisi olur mu yada hayatında biri varkende tekrar beni sevip geri dönme durumu olabilir mi yardım edin lütfen

    YanıtlaSil
  106. Bu duayı evladimin sevdiği dönsün diye okuyabilirmiyim acaba

    YanıtlaSil
  107. Meraba hocam bu duayı okumak istiyorum ama arkadaşım bana 2 rekat hacet namazı kılıp yatmamı söyledi hem bu duayı okup hemde hacett namazı kılsam bir şey olur mu acaba ?

    YanıtlaSil
  108. İyi gunler evlilik planları kurarken sevdigim adam askere gitti ve benim arkadaşlarımla konuşmamı yanlış anladi yalan söylememe kızdı ayrıldık bu dua bizi barıştır mi tekrar beraber olurmuyuz

    YanıtlaSil
  109. İyi gunler evlilik planları kurarken sevdigim adam askere gitti ve benim arkadaşlarımla konuşmamı yanlış anladi yalan söylememe kızdı ayrıldık bu dua bizi barıştır mi tekrar beraber olurmuyuz

    YanıtlaSil
  110. Kızsal durumdayken iki duada okunurmu lutfen cevap verin acil!!!!!!!

    YanıtlaSil
  111. Merhaba Hocam benim sevgilim başka kızlarla konuşuyo banada zaman ayrıyo amma meni kalpdan sevmediyini biliyorum bu dua yardım edermi lutfen yardim edin ben sevgilimin yalnız benimle konuşmasını beni sevmesini istiyorum in SA Allah her kesin duai kabul olur benim kide

    YanıtlaSil
  112. Hocam bana yardım edin 1.ci duayı kaç günde kaç defa 2.ci duayı kaç günde kaç defa okuyacaz yardım edin

    YanıtlaSil
  113. Duaları odaları kaç kere okucaz

    YanıtlaSil
  114. Arkadaşlar iki duayı da beraber başlasak olur mu ??

    YanıtlaSil
  115. sali günü başlasam pazartesi bitirsem olurmu

    YanıtlaSil
  116. Gerçekten oluyomu?:( benim çok ihtiyacım var hatta bi mucizeye ihitaycım var arkadaşlar:(( in şa Allah olurrr in şa Allah

    YanıtlaSil
  117. arkadaşlar ALLAH İÇİN GERÇEKTEN İŞE YARIYOMU

    YanıtlaSil
  118. Ben daha duamı butiremedim kadınsal ay başı oldum okuya bilirmiyim yoksa bitincemi devam edecem bi cevap verirmisiniz hocam

    YanıtlaSil
  119. Merhaba,ben başka dualarda okumaya başlamıştım fakat bu duaları okumaya karar verdim ama o duaları bırakmam mi lazım?Okuduğum dua kasemül emlakül felekiyye duasi.Bir de gerçekten etkili mi?

    YanıtlaSil
  120. Arkadaslar ben 3yil biriyle sevgiliydim evlendim 7 ay sonra beni terk etti. Yaşı kucuktu bu yuzden biraz alttan aldm ama gitti bitti. Sizce gelirse ne yapmalym ?

    YanıtlaSil
  121. benim anlamadıgım ilk dua yalnız okuyorum 4444 olan dua ayrı degilmi ...

    YanıtlaSil
  122. Benimkisi daha olmadı neden acaba ilk duayı okudum sadece ve 1 hafta oldu

    YanıtlaSil
  123. Hocam 12gündür okuyorum ama değişiklik olmadı henüz kocamla aramız açık başka kadın var ne yapacağımı bilemiyorum

    YanıtlaSil
  124. Hocam yardım edin lütfen başka kadından kurtaramıyorum eşimi dayanamıyorum artık bu dua işe yaramıyor 2 gün kaldı ama daha değişiklik yok

    YanıtlaSil
  125. Bu duayi nasil niyyet etib okuyoruz

    YanıtlaSil
  126. Hocam bir şey sorcam mesela 1. Gün hepsini bitirdik diyelim 4444 defa söyledik diyelim 2.gün artık 4444 defa ikinci Dua yı okumayacakmıyız bide birinci Dua yı her gün baştan aşağıya mı okuyacaz? Yani 7 gün boyunca niyet edip 1. Dua yı mı okuyacaz ? Bide son olarak 4444 kereden daha fazla okursak sıkıntı olur mu ?

    YanıtlaSil
  127. hocam adetlıyken okunurmu ıkısıde hanı günaha gırmeyelım bıde

    YanıtlaSil
  128. Arkadaşlar kesinlikle uygulamayin sizden ricamdir kesinlikle uygulamayin okumayiniz ALLAH muhafaza dinden çıkabilirsiniz kesinlikle okumayin lutfen ALLAH MUHAMMED aşkı İçin okumayin

    YanıtlaSil
  129. İyi günler payladimiz için öncelikle teşekkürederim yanlız arapca yazılı olan varmı varsa nasli bula bilcem yardimci olursaniz çok sevinirim teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  130. İlk duayı 14 gün ikinciyi 18 günde bitirebildim bugun dokuzuncu gün Allahım herkesin duasını kabul etsin

    YanıtlaSil
  131. Bu dua hayizli iken de (adetliyken) okunabilir mi çok acil allah rızası için bilen varsa cvp yazsın

    YanıtlaSil
  132. Ilk duayı 14 gün okudum ama salati tefriciyeyi hala bitiremedim çünkü adet gününe denk geldi şimdi ben adetten sonra tekrar devam etsen salati tefriciyeye olur mu ? Hocam ilk dua 14 gün okunduktan sonra 40 gun boyunca başka dua okunmasin demistiniz BEN bu yuzden soruyorum allah rizasi icin cevap verin beni mahçup etmeyin
    Dualarim sizinle
    Ve cevabinizi bekliyorum
    Esselamun aleykum

    YanıtlaSil
  133. Ya ben anlamadim o selati tefriciyeyi okumasak olmaz mi sadece o uzun duayi okusak ise yaramaz mi cunku ben bir haftada bitiremem 4444 kere okuyamam

    YanıtlaSil
  134. Ben daha yeni başladım ama kabul olur mu

    YanıtlaSil
  135. Bu gerçek mi ��

    YanıtlaSil
  136. Arkadaşlar bn etti 4 gundur okuyorum geceleri çok sıkıntıya giriyorum inş kabul olur iyiye işaret mis ama bi bilgisi oln yazsın

    YanıtlaSil
  137. Hocam ben ilk duayi 1 hafta okudum tam duam bitti 1. Okudugum dua bitti sevdigim cocuk mesaj atti baristik ama bugun yine ayrildik buyu yapmislar sevdigim coxuga ben ne olur olmaz 14 gune tamamlamaya calisiyorum hocam 2. Duayida gunde 1. Duayla 1 kere onuda niyet edip okuyorum dogrumudur yaptigim ne yapmaliyim

    YanıtlaSil
  138. 4 gündür okuyorum 4444 duasına daha 1000 tanesini okudum hala bişi olmadı devam etmeli miyim okurken kalp atışlarm da aşırı bi artış oluyor bana mı oyle geliyor acaba helppp

    YanıtlaSil
  139. Selamun aleyküm hocam benim bir sevdiğim var onun üstüne yapmak istiyorum sizce bu dua acaba kendi iradesiyle mi sevecek yoksa bu duayla Allah rızası için cevap versenin çok memnun olurum.

    YanıtlaSil
  140. İki duayıda okudum bugun 31.gün içimdeki umut insanı öldürüyor stres yapar oldum

    YanıtlaSil
  141. Selamun Aylekun Hocam,

    Benim sevdigim kizla, bir beraberlik yasadik evlencekdik. Malesef bu rüyasindan yanlis seyler gröüp yada aileme üzerine yanlis düsünüp ve benimde bunu altan almama yüzünden bu bende iyice sogudu ve bana seninle gelecegimiz yok diyor.
    Ama ben seviyorum hocam, biliyorum Allahdan ümit hic bir zaman kesilmez. Bunun icinde bu duavi okuyabilirmiyim?

    YanıtlaSil
  142. Arkadaşlar benim bugun 4. günüm ama hala bi gelişme yok bsey syleyin lütfen

    YanıtlaSil
  143. Bu gece 7. gece şuan için bir gelişme yok 4444 ü de okumaya başlayacağım bir gelişme olursa yazarım

    YanıtlaSil
  144. Umarım kabul olur hepinizin

    YanıtlaSil
  145. Ben 14 gün boyunca ilk duayı yaptım fakat diğer duayı bilmiyordum son 2000 kaldı ama ilk duam bugün bitti bir problem olur mu, devamını diğer günler getirsem?

    YanıtlaSil
  146. Mrb arkadaslar ben birinci duayi 7 gun okudum ikinci duayida ayni gun basladim ama daha ikinci duam cok regal oldum bastan mi okuyacam ayni yerdenmi devam ediyim lutfen yardimci olun

    YanıtlaSil
  147. Benim bi sorum olucaktı istihare namazında hayirsız çıkan birinin hayırlı olması için bi dua var mı?

    YanıtlaSil
  148. Hocam siz bayardimci olun lutfen bide 2 inci duam daha cok bi cevap verirseniz sevinirim
    Arkadaslar duasi kabul olan da yardimci olun lutfen cok ihtiyacim var cevabinizi bekliyom

    YanıtlaSil
  149. Bende okuorum...3.gunu mesaj atti ama tesadufmu dua etkisimi anlamadim..kisa sure msjlastik..henuz konusmadik bakalim.. Nolucak

    YanıtlaSil
  150. Bunalım gorulur diyo kimde goruluyo sevdiğimiz kisidemi

    YanıtlaSil
  151. Hani orda bunalım diyo ya o bunalım kimde oluyo sevdiğimiz kişide mı yoksa bizde mi bide bu dua gerçekten işe yarıyo mu yaricak mi

    YanıtlaSil
  152. ıyı gunler hocam msj atmıstım ama yayınlanmadı yada gelmedı yukarıda arkadasların dedıgı gıbı psıkolojık olarak nasıl bı etkı olur kas yapalım derken goz cıkarmayalım zarar vermeyelım bırde Allah korusun cvp yazarsanız sevınırım kolay gelsın

    YanıtlaSil
  153. Hocam Ben Ben sevdigimin adini ve soya dini soyledim sadece adinimi soyliyecek yada hocam nasil niyetlenecez msj ima cevap verin lutfen arkadaslari sizde yardomci olun kac gunde Kabul oldu dualariniz nasil olusunuz

    YanıtlaSil
  154. Ben okuyali 21 gun oldu ama hala bir belirti yok hacet namazi da kilarak okumustum.Dua okumadn once konusmuyorduk hala konusmuyoruz sevmeye baslasa yazardi herhalde.Ve duayi okuduktan sonra sagligim cok bozuldu galiba o degil ben bunalima girdim bakalim ins zamanla kabul olur beklemekten baska care yok galiba

    YanıtlaSil
  155. Arkadaşlar biliyorum bir çok yorum var fakat okudukça kafam allak bullak oldu. Bana tesiri olmuş biri nasıl uygulanıcağını düzgün bir şekilde anlatırsa çok mutlu olurum

    YanıtlaSil
  156. Slm hocam ve arkadaslar kac kez yazdim cevap veren olmadi lutfen yardimci olun 1duayi degil 2 inci duayi yani salati tefriceyi diyelim 1otursta 1000 tane okuyamiyom 1ikindi 1de yatsi namazi okursak olurmu ysni gunde 2kere niyetlensek olurmu lutfen bugun acil cevap verirmisiniz

    YanıtlaSil
  157. Slm hocam arkadaslar 1 duayi degil 2 duayi yani salati tefriciye duasini 1 gun 1000 tane okuyamiyom 1 gunde bi ikindi sonra 5000 okusam bide yatsidan sonra 500 okusam olurmu lutfen acil cevabinizi bekliyom acil ihtiyacim var letfen bekliyom

    YanıtlaSil
  158. BANA DA YARDIMCI OLABİL MİSİN YAMAN KARDEŞİM ADIM BAHAR DUAYA YENİ BAŞLIYORUM NOLUR BANA YARDIM EDİN ALLAH AŞKI İÇİN HANGİ NAMAZDAN SONRA SİZ NASIL YAPTINIZ ÇOK UZUNDUR BENDE UNUTKANLIK VAR EZBERE YAPAMIYORUM Bİ KAGITA YAZAK OKUSAK OLUR MU NOLUR CEVAP VERİN LÜTFEN SEVDİĞİM BİRİ VAR ONU COK SEVİYORUM ONUN PEŞİNDEN GİDİYORUM AMA BENİ İSTEMİYOR LÜTFEN YARDIM EDİN BANA DA DUA EDİN ALLAH AŞKI İÇİN LÜTFEN CEVAP VERİN HABER BEKLİYORUM SİZDEN NOLUR CEVAP VERİN

    YanıtlaSil
  159. Hocam ben bu duayı okumaya pazar gunu başladım ama bazı aksaklaliklardan dolayı 1 gece okuyamadim napmaliyim

    YanıtlaSil
  160. ARAPÇASI VAR Mİ HOCAM... SAYGİLAR BOYLE ZOR OLUR

    YanıtlaSil
  161. Ben iki duayi da okuyodum ama birinci duayi iki.gün okuyamiyinca tekrar basladim ikinci duadaki sayidan devam edebilir miyim?

    YanıtlaSil
  162. Hocam 14 gün okursak 2.duayida mi tekrar okucaz yoksa bitirmeli miyiz

    YanıtlaSil
  163. S.A hocam ben niyet etmeden 1.duayı okudum. 2.günü ve inanılmaz içim sıkılıyor ve geri dönmesini istediğim insana karşı kavga etme isteği içindeyim. acaba o da öyle midir ?

    YanıtlaSil
  164. Hocam bu duaların arapcasını nerde bulabiliriz yada kuranı kerimde hangi cuz veya ayetlerde

    YanıtlaSil
  165. Slm hocam ben üstteki dua yi 7 gün okunulacak olanı. Birgün okuyamadım bir gün atlamış oldum. Ne yapmalıyım ertesi gün iki defa mı okumalı. Yoksa 8 gün mi okumalı yedi gün yerine?

    YanıtlaSil
  166. Slm ben ilk duayı bir hafta okunacak olanı bir gün okuyamadım ertesi gün 2 defa mı okumalı. Yoksa 7 günü birgün uzatmalimi hocam?

    YanıtlaSil
  167. Allahım herkesin duasını kabul et...

    YanıtlaSil
  168. 1.duayı 7 gün okudum hacetim görülmediği için 14 güne devam ediyorum bitmesine 2 gün var,2.dua bitti çok şükür inşallah hayırlısıyla Allah duası kabul olanlardan eylesin hepimizi..

    YanıtlaSil
  169. Selam 2 duayida ayni anda okusak olur mu?

    YanıtlaSil
  170. Ya bn dun okudum ama hic bunalima falan girmedi cok ise yaramasini istiyorum ilk defa bu kadar cok aevdim zaten bu yuzden bunlari okuyorum cevap verirseni cok sevinirim

    YanıtlaSil
  171. Hocam salati tefriciye kitaba bakmadan ezberden okunurmu

    YanıtlaSil
  172. Selam herkese, Allah razi olsun paylasimlariniz icin. Bende bugun basladim okumaya, gelismeleri haber veririm.
    Allah hepimizin duasini kabul etsin insallah

    YanıtlaSil
  173. Selam ben duaya yenı basladımda gercek oluyomu benım bı sevdıyım var benı sevıyordu sonradan soudu benden sevmıyor artık bu dua bana yardımcı olurmu çok mutsuzum?

    YanıtlaSil
  174. 4444 1 hafta içinde değil de daha uzun bir sürede okuyabilir miyiz ? 2 günde 400 anca okuyabiliyorum 😯

    YanıtlaSil
  175. Ya Allah aşkına 4444 olan duayı 1 haftada mi bitirmek zorundayız ?

    YanıtlaSil
  176. Ben dünden beri okuyorum ikisinide acaba fazla okumanın zararı olmaz demi ?

    YanıtlaSil
  177. merhaba ben pazar aksamından beri sürekli okuyorum sevdigim kızla beni düşman etmişler. acaba fazla okucam bir zararı olmaz demi çünkü ben ona asıgım tez zamanda inşallah bana cevap verir amin duaları sürekli günde 3,4 defa okuyorum allah beni inşallah dualarımı kabul eder.? amin

    YanıtlaSil
  178. Her iki duayi bitirdikten kaç gün sonra 14 gün okumaliyiz lütfen bilgilendirirseniz sevinirim

    YanıtlaSil
  179. Ne olur hocam bir cevap yazın ya allah aşkına benim suan 4 gün ama ikinci duayı 2000 civarı anca okudum 1. Duayida hala okuyorum 2. Duayı bitiremezsem devam etmeli miyim illa 1 haftada bitmesi mi gerekiyor

    YanıtlaSil
  180. Ikinci dua da bir bunalma hissi var hocam Birinci dua bugün 6 kere okumuş oldum ikinci duanin süresi var mi?

    YanıtlaSil
  181. Hocam allah aşkına bisi yazın ya nolur benim 1 hafta doldu ama 4444 olan bitmedi hala var okumam gereken 8. Gün de tamamlanabilir miyim?

    YanıtlaSil
  182. Hocam iki duayi beraber mi okicaz birini sadece okusak olur mu bide davet falan diyorlar ayetel kürsiylemi okicaz cevaplarsaniz sevinirim.

    YanıtlaSil
  183. Merhabalar hocam 9 aydır bi arkadaşım vardı son 4 aydır bana ilgisini fark ediyordum ve bende ilgi duymaya başladım bundan sonra bende ilgi duymaya başladım ama benim sevgim artarken onunki azalmış galiba 2 aydır sevgilisi var ne yapacağımı bilmiyorum çok çaresiz kaldım sevgilisi varken bu duaları etmek caiz midir?

    YanıtlaSil
  184. Ben ilk duayı başka bi sitede gormustum bir hafta demedim olmadı bir daha diger duayla okusam acaba duam kabul olur mu?

    YanıtlaSil
  185. Benim bu duayı acil okumam gerekiyor eşim benden boşanmak istiyor ama ben özel günümdeyim abdestsiz okuyabilirmiyim

    YanıtlaSil
  186. Selam abdestsiz okunmaz çunku içinde sureler var adetiniz bittikten sonra niyet edip tekrar başlayin sabah namazindan sonra güneş doğmadan önce okuyun daha etkili olur insaallah ha bide ya vedud esamsini ve ya camii esmasini da cekerseniz daha iyi olur insaallah araniz düzelir

    YanıtlaSil
  187. duayı okuyupta işe yarayanlar var mı

    YanıtlaSil
  188. Sadece uzun olan duayı okusak oluyor mu? Bi arkadaşım sadece uzun olanı okudu ve onda işe yaradı.ben okuyalı 6 gün oldu ama değişen bişey olmadı.

    YanıtlaSil
  189. Ben bir haftadir yukardaki duayi okuyorum.
    Etkisini görmedim, herhalde ben yanlis yaptim.
    Duayi okumadan önce niyet etmek zorundamiyiz?

    YanıtlaSil
  190. Iki duada aynı anda mi okunmalı

    YanıtlaSil
  191. Ben bu duayi bugun basladim ilk duada niyetlenmedim ikincisinde niyetlendim iki duayida bir hafta icinde bitirsek bisey olurmu

    YanıtlaSil
  192. Adsiz sen neden bu kadar soru soruyorsun ki zaten yukarda gereken seyler aciklanmis sana sadece denemek kaliyo

    YanıtlaSil
  193. Gerçekten oldu mu? Ben çok dualar ettim hiç biri olmadı çok üzülüyorum bu konuda. Bu duayı nasıl yaptın? Anlatırmısın?

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorum İçin Teşekkürler...

DUALAR

Nihat HATİPOĞLU'nun Eşi Emel HATİPOĞLU Kimdir?

Sizden Gelen Sorular : Nihat HATİPOĞLU Evli mi?,Nihat HATİPOĞLU'nun Eşi Kimdir?,Emel HATİPOĞLU Kimdir?.. Ünlü ilahiyat profesörü Nihat Hatipoğlu sosyal medyada dolaşan bir fotoğraf nedeni ile birden bire gündeme bomba gibi düştü. Tesettürlü ancak oldukça bakımlı genç bir kadın hayranı ile çekilen fotoğrafı basına yayılan Nihat Hatipoğlu, konu hakkında sert konuştu. Bazı internet kullanıcıları fotoğraftaki genç kadının Nihat Hatipoğlu'nun eşi olduğu bile iddia edildi ve Hatipoğlu ilginç eleştirilere maruz kaldı. GENÇ KADINLA EVLENECEK DİYENLER OLDU  Nihat Hatipoğlu' nun genç ve güzel tesettürlü bir kadın hayranı ile çektirdiği fotoğraf adeta olay oldu. Nerede çekildiği bilinmeyen fotoğraf, kısa sürede sosyal medyada en çok paylaşılanlar arasına girdi. Bu kare üzerinden bazı kesimler ünlü ilahiyatçıyı eleştirirken, bazıları da fotoğrafın son derece normal olduğunu savundu.  NİHAT HOCA ÇIKAN HABERLERE İSYAN ETTİ   Bu kare üzerinden bazı kesimler ünlü

Kumardan Kurtulmak İçin En Etkili Dua

Sizlerden gelen sorular; Kumardan kurtulmak için ne yapmalı?, Kumar bağımlılığından tamamen kurtulmak mümkün mü?, Kumar bağımlılığı nasıl tedavi edilir?,Kocami kumardan KURTULMAK için dua paylaşır mısınız?, Cübbeli Ahmet Hoca kumardan KURTULMAK için Dua, kumardan kurtulmak için Esmaül Hüsna, Kumardan kurtulma duası Diyanet, Kumardan korunmak için okunacak dua, Sanal kumardan kurtulma yolları, kumardan kurtuldum... SORU:  Kocamı kumardan kurtulmak için dua paylaşır mısınız? CEVAP : “Bismillahirrahmanirrahim. Ya eyyühellezine amenu innemel hamru vel meysiru vel ensabü vel ezlamüricsün min ameliş şeytani fectenibühü lealleküm tüfl i hun innema yüriydüş şeytanü en yükaa beynekümül adavete vel bağdae fil hamri vel meysiri ve yesuddeküm an zikrillahi ve anis salati fehel entüm müntehun. Ve etiy’ullahe ve etiy’ur rasule vahzeru. Fe in tevelleytüm fa’lemu ennema ala resunlinel belağulmübin. Allahümme huz hubbül hamri vel meysiri bihakkı kelamukel kadim ve rasulikel kerim ve bielfi elfin la h

Aşırı Şehvetten Kurtulma Duası

Her ne kadar Allah (azze ve celle) bunu fıtrî olarak zevk ve lezzet gibi hediyelerle birlikte vermiş olsa da kişi bu hissi kontrol altında tutmadığı taktirde hem dünyâ hem âhiret cihetiyle zor durumda kalacaktır. Fikri haram, bakışı haram, meylî haram olan kişi zinâ gibi büyük bir günahla karşı karşıya gelecektir. Bedenen bunu yapmasa da uzuvları ile bir bakıma zinâ işlemiş olacaktır. Peki bu histen nasıl kurtulacağız? Şehvetten Kurtulma Duası Bismillahirrahmanirrahim, Allahumme yâ senede men lâ senede lehü. Ve yâ zuhre men lâ zuhre lehü. Ve yâ câmi’eşşettâti. Ve ya râhimel emvâti. İrhamni rahmeten tuğninî biha an rahmeti men sivâke. Allahumme lâ emlikü linefsi nef’an ve la dârren ve lâ mevten ve lâ hayâten ve lâ nüşûran. Allahumme vessî’li fîmâ rezaktenî. Ve bârik li fîmâ ve hebtenî. İnneke alâ külli şey’in kadîr. Ve lâ tusallit aleyye bizünûbi men lâ yerhamunî yâ erhamerrâhimîn. Verzuknî hayre’ddünya vel âhireti yâ Rabbel âlemîn. İlahi, in afevteni fe lâ yenkusu fî mülkike şey

Eşinin Ci..sel Organını Yalamak (Öpmek) Gusül Gerektirir mi?

Sizden Gelen Sorular : Eşinin Cin..el Organını Görmek Gusul Gerektirir mi?, Eşinin Cin..el Organına Dokunmak Gusül Gerektirir mi?, Eşinin Cin..el Organını Görmek Gusül Gerektirir mi?, Cin..el Organı Öpmek Gusül Gerektirir mi?, Erkek Ci..sel Organını Görmek Gusül Gerektirir mi?, Karşı Cinsin Ci..sel Organını Görmek Gusül Gerektirir mi?.. Cin..el ilişki gerçekleşmeden (orgzım olmadan) veya meni dışarı çıkmadan cin..el organı öpmek yada yalamaktan dolayı cünüp olmazsınız. Bu durumla ilgili haram olmamakla beraber şu hususlara dikkat etmeliyiz: – Öncelikle böyle bir davranış onurlu ve kişilikli olmaya aykırı bir davranıştır, tiksindiricidir. – İkinci olarak, cin..el organlardan sürekli olarak bir takım maddeler çıkmaktadır ve bunlar pis olan akıntılardır.  Böyle bir durumda kişi, Hz. Peygamber’in (sa): " Ağızlarınızı tertemiz yapın çünkü onlar Kuran yoludur"  diye nitelendirdiği ağzına pis maddeler almış olacaktır. Üçüncü olarak, İslam’ın insan sağlığına ne kadar değ