Ana içeriğe atla

Soğukluk İçin Özel Dua Karı Koca Huzur Duaları

Sizden gelen sorular ; özel dua karı koca huzur, soğukluk için özel dua karı koca huzur duaları, eşler arası soğukluk için rukye, eşler arasında soğukluğu gideren dua, geçimsiz koca için okunacak dua var mı?, eşler arasındaki muhabbeti artırmak için dua paylaşır mısınız?, aradaki soğukluğu gidermek için dua var mı?, eşler arası soğukluk için esma, evin huzuru için hangi dua okunmalı?, eşler arasındaki cinsel soğukluk için dua var mı?, huzur duasi ev için, kalp huzuru için dua arıyorum, evin huzuru için hangi dua okunmalı?, iç huzuru için dua paylaşır mısınız?, evlilikte huzur için dua, kavga gürültü olmaması için dua var mı?... tüm bu sormuş olduğunuz soruları cevaplayacağım ama öncelikle sıradaki duamızı paylaşalım.

özel dua karı koca huzur duası

Huzurlu Bir Yuva İsteyenler İçin “Yâ Veliyy celle celalühü“
“Yâ Veliyy celle celalühü “ zikrine devam eden kimseler daima Allah’ın hoşnutluğu içinde olurlar.huzurlu bir aile geçimi isteyen eşler eve girip çıkarken,yada bir birleriyle konuşurken içlerinden bu ism-i şerifi zikrederlerse güzel bir geçim içinde yaşarlar.Huzurlu bir yuva ve aile geçimi isteyenler bu zikre devam ederler…

Bu ism-i şerifin zikir adedi 46 dir. Ama cuma günleri 1000 defa zikredilmeye devam edilirse itaat etmeyen eş itaat eder.
Huysuz ve yaramaz ahlaklı eşi olanlar bu zikre devam ederler ise faydalı olacaktır.

Eşler Arasındaki Soğukluğu Gideren ve Muhabbeti Arttıran Güzel Bir Duâ
İnan insanlar olarak hepimiz duâ etmenin ve Allah’a yakarışın hayatımızda ne kadar önemli bir tesiri olduğunu biliriz. Bu cihetle, yaşamımızın her noktasında duâlara sığınıp onlardan feyz alırız. Hayatımızın çoğu döneminde başa çıkamayacağımız bazı kötü hadiseler yaşarız. Özellikle evli isek, çoğu zaman evliliğimizde çıkmaza girebiliriz. Eşler arasındaki soğuklukta bu çıkmazların başlangıcı sayılabilir. Bu sebepten ötürü, bugün ki duâ konusu olarak “Soğukluk İçin Özel Dua Karı Koca Huzur Duaları” başlığını siz değerli okuyucularımız için seçtik

Öncelikle şunu bildirmek isteriz ki, seçtiğimiz duâlar çoğu büyük İslâm âlimi tarafından hassasiyetle kaleme alınıp bizlere aktarılmıştır. Başlangıçta sizlere bu çok önemli dört duâ hakkında mâlûmat vermeye gayret göstereceğiz.

Her evlilikte sorunlar yaşanabilir. Önemli olan bu tarz sorunları aklıselim bir şekilde konuşarak aşmaktır. Evlilik her iki tarafında karşılıklı sevgi ve saygıyla yürütmesi gereken önemli bir müessesedir. Eşler birbirine anlayışlı yaklaşarak birçok sorunu aşabilir. Fakat bazı durumlarda her iki taraf da işleri daha fazla zorlaştırarak, evlilik kurumuna zarar vermektedir. Hepimizin bildiği gibi boşanma dinimizde hoş karşılanmayan, fakat buna rağmen yasaklanmayan da bir olaydır. İşi boşanmaya götürmeden önce elimizden gelen her türlü fedakârlığı yapmalıyız.

Evlilik temeli bazen eşler arasındaki muhabbetin azalması neticesinde çatırdamaya başlar. Bunu önlemek ve eşinizle olan muhabbeti Allah’ın izniyle arttırmak istiyorsanız, sizin için hazırladığımız duâları anlamına uygun bir şekilde okumalısınız.

Lütfen sizler için belirlediğimiz bu özel duâları dikkatli bir şekilde takip ederek uygulayınız.


Eşler Arasındaki Soğukluğu Allah’ın İzniyle Giderecek İlk Duâmız

Bismillâhirrahmânirrahîm
Elhamdülillahillezî yümsiküssemavatis seb’a en takaa alel ardi illâ biiznih.
Hasbiyallahu lâ ilâhe illâ hû, aleyhi tevekkeltü ve hüve Rabbul arşil azîm.
Ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm.
 


Bahsi geçen bu duâmız, birçok İslâm âlimini sayesinde bizlere ulaşmıştır. Hayatımızın çoğu zorlu dönemi için, Hz. Peygamber Efendimiz’in (sav) biz inananlara böyle güzel ve faydalı duâlar nakletmiştir. Eşler arasındaki soğukluğu ve huzursuzluğu gideren bu duâ çok önemli ve etkilidir.

Bu duâyı, her cuma gecesi (yani perşembeyi cumaya bağlayan gece) yatsı namazından sonra 7 defa okuyan ve bunu bir ay boyunca devam ettiren (yani toplamda 4 hafta olmakla beraber 28 defa okuyan) kimselerin eşleri ile aralarında bulunan sorun ve sıkıntıların geçeceği, muhabbetlerinin katlanarak artacağı İslâm Âlimleri tarafından bizlere aktarılmıştır.

Netice itibari ile kim eşiyle arasındaki muhabbetin artmasını ve aralarındaki soğukluğun tamamen ortadan kalkmasını istiyorsa, bu duâyı verilen talimatlara göre okumalıdır. Kesinlikle unutulmamalıdır ki, eşiyle arasını düzeltmek isteyen kimseler, her perşembe gecesi, yatsı namazını takiben 7 defa bu özel duâyı okuyarak, toplamda 4 hafta boyunca bu işlemi sürdürmelidirler.



Eşler Arasındaki Soğukluğu Allah’ın İzniyle Giderecek İkinci Duâmız (İki İnsanın Kalbine Sevda Mührü Basar)

Duanın Okunuşu:
Bismillâhirrahmânirrahîm
1- Allahhümme ellif beyne kulubina
2- ve aslih zate beynina
3- ve’hdina sübüle’s-selami
4- ve neccina mine’z-zulümati ile’n-nur
5- ve cennibne’l-fevahışe ma zahara minha ve ma betane
6- Allahümme’hfazna fi esmaina ve ebsarina ve ezvacina.”

İslâm âlimlerine göre; yukarıda zikrettiğimiz bu özel duâyı her sabah namazından sonra 3 defa okuyan kimsenin kalbine muhabbet mührü basılır. Aynı şekilde ve sevdiği kimsenin kalbine de muhabbet mührü basılır. Bu özel duânın güzel yansımalarıyla, eşler arasındaki muhabbet, kalıcı ve sonsuz bir şekilde sonsuza kadar devam ederek, âhiret yolculuğunda da Allah (cc) bu iki kişinin kalbini birbirlerine mühürler.

İslâm tarihi boyunca bu duâyı, bu şekilde okuyup uygulayan çoğu kimsenin esiyle arasındaki anlaşmazlıkların çözüldüğü gözlemlenmiştir

Eşler Arasındaki Soğukluğu Allah’ın İzniyle Giderecek Üçüncü Duâmız (Karbonat ve Su Uygulaması)
Çoğu din âlimlerinin eserlerini incelediğimiz vakit, eşiyle arasında herhangi bir sorun veya soğukluk olan kimselerin karbonatlı su uygulamasını başvurduğuna şahit oluyoruz. Bu bağlamda din âlimlerinin bizlere aktarmış oldukları bu mucizevî bilgiler arasında karbonatlı su uygulamasının ayrı bir yeri vardır. Çünkü bu uygulamanın eşler arasındaki muhabbeti arttırdığına, soğukluğu ve dargınlığı giderdiğine, hatta ortadan kaldırdığına yönelik birçok emsal aktarılmaktadır.


Karbonat ve Su Uygulaması Şu Şekilde Yapılmalıdır

Bilindiği üzere her işin başında besmele çekmeliyiz. Çünkü besmele her hayırlı işin başıdır. Bismillâhirrahmânirrahîm dedikten sonra, bir çay kaşığı dolusu karbonatı, bir çay bardağı dolusu suyun içerisine atıp iyice karıştıralım. Daha sonra sessiz bir yere geçerek bu karbonatlı suyun üzerine 77 defa “Ya Mennan” Esmaü’l Hüsna’sını okumalıdır.
Bu uygulamayı tarif edildiği şekliyle uygulayıp , karbonatlı suyumuzu üç yudumda içmeli ve bu esnada niyetimizi tam anlamıyla aklımızda tutarak, Allah’ın Esmaü’l Hüsna’sına bağlı kalarak, O’nun rahmet nazarına sığınmalıyız. Bu uygulamanın ardından Allah’ın izniyle karı koca arasındaki muhabbet artmaya başlayacak ve sıkıntılı süreçler de son bulmuş olacaktır (İnşallah).


Eşler Arasındaki Soğukluğu Allah’ın İzniyle Giderecek Dördüncü Duâmız ( Bir Kâğıt ve Bir Kırmızı Kurşun Kalem)
Bir kimse eşiyle arasındaki muhabbeti fazlaca arttırmak ve onun kalbine tam mânâsı ile aşk ve sevda mührü basmak, aynı zamanda da onun kalbini bütünüyle ele geçirmek ve ona tamamen sahip olmak istiyorsa, 1 kırmızı kurşun kalem ve 1 adet küçük kâğıt ile gerçekleştirilecek şu uygulamayı yapmalıdır:

1 adet kırmızı kurşun kalem ve 1 adet küçük kâğıdı alıp sessiz bir yere geçmeli ve bu kağıdın üzerine “Ya Vedûd” Esmaü’l Hüsna’sını yazmalıdır.

Yukarıda bahsettiğimiz uygulamayı gerçekleştirip uyguladıktan sonra, üzerine kırmızı kurşun kalemi koyduğunuz kâğıdı 4 defa katlamalı ve bu kâğıdı da (yazı iç kısımda kalacak şekilde) muska haline getirip yanınızda taşımalısınız. Bu kâğıdı yanınızda taşıdığınız müddetçe, Allah’ın izni ile karı koca arasındaki soğukluk giderilecek ve eşlerin kalbi tam anlamıyla birbiri için çarpmaya başlayacaktır.

Bu duâlar, tam mânâsı ile uygulandığı takdirde, eşler arasındaki sorunlar tamamen ortadan kalkacaktır (Allah’ın izni ile). Defalarca tecrübe edilmiş bu önemli ve İlâhî gücü olan duâlar, bir çok evliliği yıkılmanın eşiğinde döndürmüştür. Allah biz kullarına ihtiyaç duymaz. Lâkin, biz kulları her zaman ve her durumda Yüce Yaratıcı’mıza ihtiyaç duyarız. Ve ihtiyaçlarımızı O’na aktarmanın en huzur dolu ve kestireme yolu da duâ etmekten geçer. Her koşulda Rabb’imize sığınmamız duâsı ile...

Yorumlar

DUALAR

Aşık Etme Duası (Birini Kendine Aşık Etmek İçin Dua)

Sizlerden gelen sorular; Nihat HATİPOĞLU aşık etme duasını paylaşır mısınız?, ayetel kürsi ile aşık etme duası var mı?, aşık etme duası 14 gün, anında aşık eden dua var mı?, çok tesirli aşık etme duası paylaşır mısınız?, aşık etme duası mishakal, deli gibi aşık etme duası var mı?,en etkili aşk duası paylaşır mısınız?,  denenmiş  birini kendine aşık etme duası var mı..?  şeklinde soruluşmuş sorulardı. Tüm bu soruların cevaplarını aşağıda sizler için paylaştık. Allah ettiğiniz duaları kabul etsin inşallah. Birini Kendine Aşık Etmek İçin Dua-Nihat HATİPOĞLU BİRİNİ KENDİNE AŞIK ETMEK İÇİN DUA (BÜYÜ DEĞİLDİR) ; Erkeği Aşık Etme Duası-Kızı Aşık Etme Duası: Kuvvetli bir celbiye için uygulamadır. Bizzat denenmiş bir uygulamadır, herhangi bir yapılış zamanı yoktur, önerilen okuma düzeni bir hafta boyunca günde 1 defa okumaya niyet etmedir fakat genel anlamda bir hafta dolmadan hacetimiz görülmüş olur. (14 gün okumada ise okumadan sonra 40 gün başka bir işlem ya da okuma yapılmaması

Nihat HATİPOĞLU'nun Eşi Emel HATİPOĞLU Kimdir?

Sizden Gelen Sorular : Nihat HATİPOĞLU Evli mi?,Nihat HATİPOĞLU'nun Eşi Kimdir?,Emel HATİPOĞLU Kimdir?.. Ünlü ilahiyat profesörü Nihat Hatipoğlu sosyal medyada dolaşan bir fotoğraf nedeni ile birden bire gündeme bomba gibi düştü. Tesettürlü ancak oldukça bakımlı genç bir kadın hayranı ile çekilen fotoğrafı basına yayılan Nihat Hatipoğlu, konu hakkında sert konuştu. Bazı internet kullanıcıları fotoğraftaki genç kadının Nihat Hatipoğlu'nun eşi olduğu bile iddia edildi ve Hatipoğlu ilginç eleştirilere maruz kaldı. GENÇ KADINLA EVLENECEK DİYENLER OLDU  Nihat Hatipoğlu' nun genç ve güzel tesettürlü bir kadın hayranı ile çektirdiği fotoğraf adeta olay oldu. Nerede çekildiği bilinmeyen fotoğraf, kısa sürede sosyal medyada en çok paylaşılanlar arasına girdi. Bu kare üzerinden bazı kesimler ünlü ilahiyatçıyı eleştirirken, bazıları da fotoğrafın son derece normal olduğunu savundu.  NİHAT HOCA ÇIKAN HABERLERE İSYAN ETTİ   Bu kare üzerinden bazı kesimler ünlü

Kumardan Kurtulmak İçin En Etkili Dua

Sizlerden gelen sorular; Kumardan kurtulmak için ne yapmalı?, Kumar bağımlılığından tamamen kurtulmak mümkün mü?, Kumar bağımlılığı nasıl tedavi edilir?,Kocami kumardan KURTULMAK için dua paylaşır mısınız?, Cübbeli Ahmet Hoca kumardan KURTULMAK için Dua, kumardan kurtulmak için Esmaül Hüsna, Kumardan kurtulma duası Diyanet, Kumardan korunmak için okunacak dua, Sanal kumardan kurtulma yolları, kumardan kurtuldum... SORU:  Kocamı kumardan kurtulmak için dua paylaşır mısınız? CEVAP : “Bismillahirrahmanirrahim. Ya eyyühellezine amenu innemel hamru vel meysiru vel ensabü vel ezlamüricsün min ameliş şeytani fectenibühü lealleküm tüfl i hun innema yüriydüş şeytanü en yükaa beynekümül adavete vel bağdae fil hamri vel meysiri ve yesuddeküm an zikrillahi ve anis salati fehel entüm müntehun. Ve etiy’ullahe ve etiy’ur rasule vahzeru. Fe in tevelleytüm fa’lemu ennema ala resunlinel belağulmübin. Allahümme huz hubbül hamri vel meysiri bihakkı kelamukel kadim ve rasulikel kerim ve bielfi elfin la h

Aşırı Şehvetten Kurtulma Duası

Her ne kadar Allah (azze ve celle) bunu fıtrî olarak zevk ve lezzet gibi hediyelerle birlikte vermiş olsa da kişi bu hissi kontrol altında tutmadığı taktirde hem dünyâ hem âhiret cihetiyle zor durumda kalacaktır. Fikri haram, bakışı haram, meylî haram olan kişi zinâ gibi büyük bir günahla karşı karşıya gelecektir. Bedenen bunu yapmasa da uzuvları ile bir bakıma zinâ işlemiş olacaktır. Peki bu histen nasıl kurtulacağız? Şehvetten Kurtulma Duası Bismillahirrahmanirrahim, Allahumme yâ senede men lâ senede lehü. Ve yâ zuhre men lâ zuhre lehü. Ve yâ câmi’eşşettâti. Ve ya râhimel emvâti. İrhamni rahmeten tuğninî biha an rahmeti men sivâke. Allahumme lâ emlikü linefsi nef’an ve la dârren ve lâ mevten ve lâ hayâten ve lâ nüşûran. Allahumme vessî’li fîmâ rezaktenî. Ve bârik li fîmâ ve hebtenî. İnneke alâ külli şey’in kadîr. Ve lâ tusallit aleyye bizünûbi men lâ yerhamunî yâ erhamerrâhimîn. Verzuknî hayre’ddünya vel âhireti yâ Rabbel âlemîn. İlahi, in afevteni fe lâ yenkusu fî mülkike şey

Eşinin Ci..sel Organını Yalamak (Öpmek) Gusül Gerektirir mi?

Sizden Gelen Sorular : Eşinin Cin..el Organını Görmek Gusul Gerektirir mi?, Eşinin Cin..el Organına Dokunmak Gusül Gerektirir mi?, Eşinin Cin..el Organını Görmek Gusül Gerektirir mi?, Cin..el Organı Öpmek Gusül Gerektirir mi?, Erkek Ci..sel Organını Görmek Gusül Gerektirir mi?, Karşı Cinsin Ci..sel Organını Görmek Gusül Gerektirir mi?.. Cin..el ilişki gerçekleşmeden (orgzım olmadan) veya meni dışarı çıkmadan cin..el organı öpmek yada yalamaktan dolayı cünüp olmazsınız. Bu durumla ilgili haram olmamakla beraber şu hususlara dikkat etmeliyiz: – Öncelikle böyle bir davranış onurlu ve kişilikli olmaya aykırı bir davranıştır, tiksindiricidir. – İkinci olarak, cin..el organlardan sürekli olarak bir takım maddeler çıkmaktadır ve bunlar pis olan akıntılardır.  Böyle bir durumda kişi, Hz. Peygamber’in (sa): " Ağızlarınızı tertemiz yapın çünkü onlar Kuran yoludur"  diye nitelendirdiği ağzına pis maddeler almış olacaktır. Üçüncü olarak, İslam’ın insan sağlığına ne kadar değ